اولین شبکه اجتماعی کشاورزی ایران راه اندازی شد

به گزارش ریال نیوز، کاظم خاوازی در مراسم رونمایی از اولین شبکه اجتماعی کشاورزی ایران(تاک) با بیان اینکه یکی از معضلات بخش کشاورزی ما نبود ارتباط پیوسته با بهره برداران بود اظهار کرد: سالهاست بر روی ایجاد ارتباط پیوسته با کشاورزان در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی تلاش می شود.

به گفته وی بهره برداران بایستی در اطلاعات و دانش قوی باشند و آن را به کار گیرند تا به حداکثر بهره وری برسند.

وی ادامه داد: در بخش اطلاعات بهره‌برداران نیاز به آگاهی از مسائل روز بازار و تسلط به قیمت ها دارند. از طرفی می بایست کاملا از سیاست گذاری های بخش کشاورزی مطلع باشند  و کلیه قوانین دستورالعمل‌ها و بخشنامه های مرتبط با حوزه خودشان را نیز در اختیار داشته باشند. تا دیگر نیاز به حضور در مجموعه های وزارت جهاد و مجموعه های وابسته به وزارت نباشد. تا آنها بتوانند از خدمات دولت الکترونیک بهره‌مند شوند.

وزیر جهاد کشاورزی  تصریح کرد: کشاورزان و بهره‌برداران باید بتوانند واحدهای فنی خدماتی اطراف و منطقه خود را بشناسند و به آن دسترسی داشته باشد. همچنین بسیاری از کشاورزان امروزه نیازمند این هستند که کالاهای خود را به جامعه معرفی کنند.

به گفته وی این اپلیکیشن علاوه بر در نظر گرفتن این موضوعات  با داشتن اطلاعات اقلیمی و پیش‌بینی مخاطرات به تولید کنندگان و کشاورزان کمک بسیاری می‌کند.

خاوازی به دانش در بخش کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: دانش زیادی در موسسات پژوهشی، وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه‌ها وجود دارد و این اطلاعات بایستی به نحوی به کشاورزان منتقل شود که در راستای افزایش درآمد آنها و بهبود عملکرد شان باشد.

وزیر جهاد کشاورزی هم‌چنین از تبادل اطلاعات کشاورزان پیشرو در اپلیکیشن تاک  خبرداد و گفت :به زودی سیستم پاسخگویی آنلاین ۲۰۰۰ عضو هیات علمی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به سوالات کشاورزان  در این اپ راه اندازی می شود.

وی در پایان اضافه کرد: در این اپلیکیشن همچنین کشاورزان می توانند پیشنهادات و توصیه های خود را به مدیران برسانند.

تاک اپلیکیشن شبکه اجتماعی است که بهره برداران بخش کشاورزی و سایر کاربران می توانند با استفاده از آن تمام خدمات مورد نیاز خود را با کمترین هزینه و سریعترین زمان دریافت کنند.

از جمله امکانات موجود در تاک می توان به ایجاد کانال های تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی، ایجاد گروه های تخصصی و عمومی، جستجوی کانال های تخصصی کشاورزی ، پخش زنده برنامه های تصویری، پخش زنده برنامه های تلویزیونی و رادیویی، هواشناسی کشاورزی  و پیش‌بینی‌هوا ، مکانیابی خدمات کشاورزی، امکان بارگذاری فروشگاه های نهاده های کشاورزی ، بارگذاری خدمات بانک کشاورزی، بارگذاری خدمات صندوق بیمه محصولات کشاورزی ، پیش بینی بازار محصولات ،سرویس هشدار مخاطرات کشاورزی و … اشاره کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا