آغاز زندگی مشترک ۱۱۰ زوج به همت بنیاد آبشار عاطفه‌ها

ریال نیوز : همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، رزمایش اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها با حضور مدیران ملی و استانی در مجتمع گل نرگس مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ریال نیوز ، محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد آبشار عاطفه‌ها، در حاشیه این مراسم با اشاره به برگزاری آیین‌های ازدواج آسان در سراسر کشور اظهار کرد: این بنیاد با هدف ترویج سبک زندگی فاطمی، تأمین جهیزیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند را در دستور کار دارد.

وی با بیان این که به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س)، علاوه بر اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه، هزار و ۵۰۰ دستگاه بخاری نیز به مناطق محروم ارسال شده است، افزود: «با مشارکت خیرین، تلاش می‌کنیم در ایام سرد سال گرمای خانه‌های محرومان را تأمین کنیم.»

مدیرعامل بنیاد آبشار عاطفه‌ها ادامه داد: این مجموعه در حوزه اشتغال و کارآفرینی نیز با سرمایه‌گذاری و فراهم‌سازی امکانات لازم برای استقلال معیشتی خانواده‌ها فعالیت می‌کند و همکاری نزدیکی با سازمان‌های بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و جمعیت هلال‌احمر در مباحث حمایتی و مدیریت بحران دارد.

فولاد با اشاره به همکاری گسترده این بنیاد با فرمانداری‌ها و استانداری‌های سراسر کشور گفت: «تأمین نیازهای ضروری خانواده‌های تحت حمایت و اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و آموزشی از مهم‌ترین محورهای فعالیت بنیاد است.»

وی همچنین اعلام کرد که این بنیاد اقدامات ویژه‌ای در حمایت از مادران باردار و ارائه خدمات درمانی به بیماران نیازمند انجام داده است و افزود: «کمک‌های خیرین نقش مهمی در پشتیبانی از بیماران کم‌برخوردار دارد.»

به گفته مدیرعامل بنیاد آبشار عاطفه‌ها، این نهاد خیریه با ۹۰۰ نمایندگی در سراسر کشور، ۴۵۰ هزار نفر را تحت پوشش دارد و بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار خیر با آن همکاری می‌کنند.

فولاد با تقدیر از مشارکت مردمی در فعالیت‌های خیرخواهانه، اظهار کرد: «با توجه به نزدیک‌شدن ماه‌های رجب، شعبان و رمضان، انتظار می‌رود موج تازه‌ای از کمک‌های مردمی برای رفع مشکلات معیشتی خانواده‌های نیازمند شکل بگیرد.»

در ادامه مراسم، اعلام شد که جهیزیه‌ها بر اساس سه سطح اولویت و میزان استحقاق خانواده‌ها در مبالغ ۵۰ میلیون، ۳۰ میلیون و ۲۰ میلیون تومان تأمین و توزیع می‌شود.

همچنین حجت‌الاسلام علی افخمی، مشاور خانواده، در سخنانی با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) گفت: خداوند ازدواج را مایه آرامش قرار داده و فاصله گرفتن از معارف اهل‌بیت(ع) علت بسیاری از ناآرامی‌های خانواده‌هاست.

خبرنگار:سمیرا کرامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 9 =

پربازدیدترین ها