ریال نیوز : اقدامات سید مهدی حسینی پور در سایپا پرس منجر به راهاندازی بزرگترین خط پرسی رباتیک کشور، استفاده از متخصصین داخلی جهت بهکارگیری دانشهای نوین و افزایش تولید، رفع معوقات مالیاتی، خروج از ماده 144 قانون تجارت با اصلاح ساختار مالی ونیز افزایش رضایت پرسنل گردیده است.
پنجشنبه 27 شهریور 1399 بود که طی حکمی از سوی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، سید مهدی حسینی پور دارای مدرک کارشناسی مدیریت بهعنوان مدیرعامل جدید شرکت سایپا پرس منصوب شد. مدیری جهادی و باانگیزه در سایپا که نگاهی به نتایج دوره کوتاه یکساله مدیریتی وی در سایپا پرس حکایت از توانمندیهای این جوان شایسته در مقابله با چالشها دارد.
سید مهدی حسینی پور در گفتگو با خبرنگار ما، از این یک سال گفت. متن این گفتگو به شرح زیر است:
با توجه به نامگذاری سال 1399 بهعنوان سال جهش تولید از سوی مقام عظمای ولایت و تأکید مدیریت محترم عامل گروه سایپا بر رشد تولید و بهکارگیری نیروهای جوان و پتانسیلهای داخلی شرکت، راهاندازی خطوط جدید تولیدی جهت افزایش تولید، اقدامات لازم جهت بالا بردن رضایت پرسنل و همچنین استفاده از دانشهای نوین در شرکت هدفگذاری گردید.
در بیانیه گام دوم انقلاب مقام عظمای ولایت چهل بار از عبارت جوانان ایرانی استفاده نمودهاند که این تکرار نشان از تأکید معظم له بر بکار گیری جوانان متخصص و دادن حس خودباوری و اعتماد به ایشان دارد. چراکه جوان ایرانی با داشتن همتی بالا و انگیزه قوی میتواند در امور محوله جهش ایجاد نماید که تجربه اعتماد به جوانان ایرانی را میتوان در عملکرد موفق فرماندهان جوان در جنگ تحمیلی 8 ساله، پیشرفت صنایع موشکی و نظامی و اخیراً در طرحها و خودکفائیهای ایجادشده در صنعت خودرو مشاهده کرد. اینک با تأسی از تأکید مضاعف مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر آنکه جوان ایرانی باید شانههای خود را زیر بار مسئولیت دهد، در یک سال اخیر با اعتماد و ایجاد حس خودباوری به جوانان این شرکت تحولات و پیشرفتهای چشمگیری حاصل گردید که اجمالاً به آنها اشاره میگردد.
مهمترین، موفقترین و فنیترین اقدام را میتوان راهاندازی بزرگترین خط پرسکاری خودرو کشور دانست. این خط پرسی که در سالهای گذشته بهصورت دستدوم از کشورهای اروپایی خریداریشده بود و نصب آن در حال انجام بود با اعتماد به جوانان این شرکت و با تغییرات ایجادشده در سیستم برق و اتوماسیون از حالت دستی به رباتیک تغییر یافت و برای افزایش بهرهوری در این خط با اقدامات فنی و مهندسی صورت گرفته میزهای پرس نیز متحرک گردید. اکثر تجهیزات جانبی این خط که در خطوط مشابه آن همواره از کشورهای خارجی تأمین میگردید این بار به دست جوانان ایرانی داخلی سازی شد و از خروج میلیونها دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل آمد. راهاندازی این خط از آن لحاظ دارای اهمیت است که با توجه به شعار سال 1400 مبنی بر تولید و مانع زدایی ها و همچنین با توجه به نظر وزیر محترم صمت مینی برافزایش تولید خودرو در کشور به سالی 3 میلیون خودرو و دستور اکید مدیرعامل محترم گروه سایپا در خصوص ایجاد ساختار و حرکت به سمت این هدف، محدودیت افزایش تولید بدنه خودرو در گروه سایپا برداشته میشود. این خط قادر است بهصورت رباتیک سالیانه بالغبر یکمیلیون و 500 هزار قطعه را تولید نماید. همچنین با توجه به ابعاد و تناژ بالای این پرسها ازاینپس گروه خودروسازی سایپا هیچ محدودیتی در تولید انواع خودروهای کلاس بزرگ و SUV نخواهد داشت. البته قطعاً رفع این محدودیتها باعث دلخوری مافیای صنعت خودرو خواهد شد.
در موضوع تولید و کیفیت نیز با توجه به تأکید مدیرعامل محترم گروه خودروسازی سایپا مبنی برافزایش تولید همراه باکیفیت موفق شدیم در سال 1400 علاوه برافزایش 27 درصدی مجموع تولیدات نسبت به مدت مشابه سال قبل، رکورد تولید ماهیانه را نیز در تیرماه با تولید یکمیلیون و 760 هزار قطعه جابجا نماییم. این در حالی است که این تولید در سایه بهبود 10 درصدی بهرهوری خطوط تولید و کسب بالاترین میزان رضایت مشتری و ارتقای کیفیت محصولات صورت گرفته است. لازم به ذکر است در همین مدت موفق شدیم با اقدامات فنی، ورق ایرانی را در تولید چندین قطعه بدنه، جایگزین ورق خارجی نماییم.
قطعاً مستحضر هستید که کلیدواژه ارتباط صنعت و دانشگاه رسیدن به سطح دانشبنیان شدن است. در این راستا توسط متخصصین داخلی شرکت با بومیسازی و پیادهسازی دانش برنامهنویسی، اتوماسیون، رباتیک و ساخت ابزار رولر هد برای اولین بار در کشور در مجموعهسازی دربهای خودرو توسط ربات خودکفا گردیدیم و کشور به این دانش نوین دست پیدا کرد که باعث جلوگیری از خروج ارز به میزان 1 میلیون دلار گردید.