سهام ۱۲۰ هزار سهام‌دار بیمه شد

ریال نیوز : مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در ۸ روز عرضه اوراق تبعی همیار، حدود ۱۲۰ هزار نفر سبد دارایی خود را بیمه کرده‌اند.

به گزارش ریال نیوز ، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد ۱۲۸ هزار و ۱۳۵ نفری که به خرید طرح همیار اقدام کرده‌اند، ۸ هزار و ۷۱۳ نفر به دلیل بیش‌تر بودن دارایی‌شان از ۵۰۰ میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، غیر مجاز بوده‌اند، در نتیجه خرید بیمه ۱۱۹ هزار و ۴۲۲ سهام‌دار معتبر تشخیص داده شده است.

پیش‌تر، در تاریخ ۳۱ تیرماه، صندوق تثبیت بازار سرمایه، با احتساب خریدهای تکراری، اشتباه و حذف شده، تعداد مشارکت کنندگان در طرح همیار بیش از ۱۳۸ هزار نفر تخمین زده بود، اما در پایان مبادلات امروز، با پالایش و تدقیق آمار، اقدام ۱۱۹ هزار و ۴۲۲ سهام‌دار به خرید بیمه سهام، معتبر تشخیص داده شد.

طبق این گزارش، اوراق تبعی «همیار» با هدف حمایت از سهام‌داران حقیقی و تضمین حداقل بازده یک‌ساله برای سبدهای سهام، با هم‌کاری صندوق تثبیت بازار سرمایه تا ۸ مرداد تمدید شد.

در طرح همیار، شرط نگه‌داری و نفروختن سهام سبد پایه در سررسید مورد ارزیابی و محاسبه قرار می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

پربازدیدترین ها