«سهره صورتی» در قزوین ثبت شد

ریال نیوز : مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین از «سهره صورتی» برای اولین بار در فهرست پرندگان این استان خبر داد.

به گزارش ریال نیوز به نقل از اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان قزوین در جریان پایش‌های دقیق کارشناسی در منطقه حفاظت‌شده‌ی باشگل، تیم‌های محیط زیست موفق به شناسایی و ثبت پرنده‌ای با نام علمی Bucanetes githagineus یا همان سهره صورتی شدند.

هاشمی بیان کرد: این گونه‌ گنجشک‌سان، تا پیش از این، در فهرست پرندگان ثبت‌شده‌ استان قزوین سابقه نداشت.

وی در ادامه تصریح کرد: این رخداد، که نتیجه‌ی تلاش‌های شبانه‌روزی در حفاظت از زیستگاه‌ها است، عملکرد قاطع و موفقیت‌آمیز محیط زیست استان در ارتقای تنوع زیستی منطقه را به اثبات می‌رساند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین تأکید کرد که دستیابی به چنین موفقیت‌هایی بدون دخالت مستقیم مردم محقق نمی‌شود. حفاظت مشارکتی، که در آن مردم و جوامع محلی به‌طور فعال در مراقبت از مناطق حضور پیدا می‌کنند، عنصر اصلی حفاظتی استان است.

این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: آموزش جوامع محلی و فرهنگ‌سازی مستمر، آگاهی جامعه نسبت به اهمیت گونه‌های کمیاب را افزایش داده و نقشی حیاتی در حفاظت از محیط زیست ایفا می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

پربازدیدترین ها