سهم ۲۰ درصدی نان‌های صنعتی در سفره ایرانیان

ریال نیوز : دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی ایران از آمادگی این فدراسیون برای کنترل ،نظارت و آموزش در حوزه بهبود سلامت آرد و نان کشور خبر داد .

به گزارش ریال نیوز ، محسن نقاشی در جلسه بهبود سلامت نان با آرد کامل که به همت کارگروه غذا کمیسیون بهداشت مجلس برگزار شد با بیان این‌که تولید و میزان مصرف نان های صنعتی در کشور حدود ۲۰ درصد است افزود : نان‌های صنعتی بسیار بهداشتی و سالم هستند به این علت که در شرایط استاندارد و صنعتی این واحدها، روش‌های فرآوری و تولید و بهره مندی از ماشین الات استاندارد و به روز و نظارت مداوم سازماهای ذیربط مثل سازمان غذا و دارو و بهداشت و استاندارد و … است .

وی ادامه داد : باید ضمن توجه به افزایش تولید آرد کامل و افزایش آگاهی و مصرف نان کامل و سالم، نسبت به بهبود آرد سفید و بهبود شرایط پخت و عرضه نان‌های سنتی فعلی اقدامات لازم صورت پذیرفته و بصورت موازی این اقدامات پیش برده شود.

نقاشی همچنین از آمادگی بخش خصوصی و فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی ایران برای کنترل و نظارت و آموزش در حوزه بهبود سلامت آرد و نان کشور خبر داد و اظهار داشت : با حمایت وازرت خانه ها و سازمان‌های ذیربط امیدواریم نتایج خیلی خوبی در راستای افزایش سلامت مردم کشورمان و کاهش ضایعات و هزینه های آرد و نان داشته باشیم.

در ادامه این نشست مهدی خان محمدی ، بنیانگذار نان سحر با بیان این‌که اگر وضعیت نان کشور ساماندهی شود و حال نان خوب باشد، وضعیت سلامت و حال جامعه خوب خواهد بود و خیلی از مسائل کشور حل خواهد شد افزود : با ۵۳ سال سابقه در فعالیت در حوزه تولید و عرضه نان، آرزو دارم بهترین کیفیت نان را در کشور داشته باشیم، نان کامل با استفاده از آرد کامل یک قدم مثبت برای سلامت نان است ولی همه راه نیست، به عنوان مثال ما در کشور حدود ۲۰۰ نوع نان داریم در صورتی‌که در آلمان حدود ۲۰۰۰ نوع نان داریم،

به گفته وی ما به تنوع نان برای همه سلیقه ها نیاز داریم و خیلی از افراد به دلایل درمانی و پزشکی امکان استفاده از برخی نان‌ها را ندارند و می‌بایست نان‌هایی با کیفیت بالا و در تنوع مناسب تولید شود.

خان محمدی یکی از موانع رفع مشکلات سلامت آرد و نان در کشور را تصمیمات موازی و جزیره ای در سازمان‌های مرتبط دانست و تصریح کرد : به نوعی که سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو و دیگر سازمان ها هر یک بصورت جداگانه اقدام به تصمیم گیری و ارائه الزامات و قوانین می کنند، مهمترین کار و موثرترین راه این است که یک مجموعه یا ستاد تصمیم گیرنده واحد برای نان ایجاد شود تا مشکلاتی از قبیل بهبود سلامت آرد، میزان نمک، نحوه حرارت دهی و پخت و دیگر مولفه های سلامت آرد و نان تصمیم گیری نهایی و قوانین و اقدامات واحدی اتخاذ شود که بتوان آن را در کشور به سرعت اجرایی کرد.

IMG 20250411 WA0044

IMG 20250411 WA0303

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 7 =

دکمه بازگشت به بالا