سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان برگزار شد
ریال نیوز : سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران امروز سهشنبه ۱۵ آبانماه در حالی برگزار شد که پردیس اصلی دانشگاه تهران مزین به پوسترهای معرفی ۴۱ فرد و گروه فداکار بود.
به گزارش ریال نیوز ، در ابتدای این مراسم که با حضور و استقبال گسترده دانشجویان همراه بود، جمال رحیمیان، رئیس سازمان جهاددانشگاهی تهران ضمن خیرمقدم به مهمانان مراسم، گفت: تاکنون ۵۵۰ شخصیت، گروه و دانشجو شناسایی و معرفی شدهاند. در دوره سیزدهم نیز ۴۱ مصداق فداکاری شناسایی شدند که امروز مورد تقدیر قرار میگیرند.
وی ادامه داد: از خدا میخواهم این توفیق را از جهاددانشگاهی سلب نکند؛ هر دوره دانشجویان، بیشتر با این تندیس ارتباط برقرار میکنند و من از همه دانشجویان میخواهم این آیین را معرفی کنند و مسئولان هر کدام در حوزه کاری خود از این آیین را حمایت کنند تا سیر سعودی خود را طی کند.
قرائت بیانیه جوانان جمعیت هلال احمر به مناسبت هفتادوهفتمین سالگرد تاسیس این سازمان بخش دیگر این مراسم بود و در ادامه حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، پیام مسعود پزشکیان، رئیسجمهور کشورمان به این مراسم را قرائت کرد.
مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت دیگر سخنران این مراسم بود که طی سخنانی، گفت: ایران ما امروز بیشترین نیاز را به فداکاری دارد و برای داشتن ایران توسعه یافته باید فداکاری کرد و نزدیکترین راه پیشرفت، توسعه علمی است که جز با تلاش شما محقق نمیشود.
وی افزود: در این روزها تلخی تجاوز به کشور را دیدیم. رژیم اسرائیل یک سال است که مردم فلسطین را قتلعام میکند. فقط ۵۰ نوزاد یک روزه و ۱۷ هزار کودک کشته شده است؛ اینها نژادپرست هستند و متاسفانه سازمانهای بینالمللی آنگونه که باید عمل نکردند و موجب جری شدن رژیم صهیونیستی شدهاند. این بمبهای آمریکایی است که بر سر مردم لبنان ریخته میشود. اینها به ما نیز حمله کردهاند؛ ما باید قوی باشیم؛ یکی از عوامل قوی بودن تجهیزات نظامی است ولی باید بر قوی بودن در موضوعات علمی نیز توجه کنیم. باید عالمان و دانشمندان مورد توجه قرار گیرند. امروز باید تلاش کرد در عرصه علم پیشرفت کنیم.
حبیبی افزود: اکنون مصداق فداکاری تلاش در تقویت علمی کشور است. تبی که برای مهاجرت عود کرده است باید فروکش کند و مهاجرت معکوس شده و دانشمندان به کشور بازگردند. فداکاری بزرگتر این است که همه چیز را برای ایران فدا کنیم.
خالد خدومی، رئیس دفتر جنبش حماس در تهران نیز گفت: شرایط کنونی غره فلسطین و جهان از هفت اکتبر به بعد عوض شده است. مجاهدانی که طوفان الاقصی را طراحی کردند به قدرتهای بزرگ نه بزرگ گفتند و شرایط را تغییر دادند. اسرائیل بیمارستانها، مدارس و … را بمباران میکند و مدعی میشود در آنها سلاح هست؛ مگر آنها تجهیزات تشخیص ندارند؟ بیمارستانها چه ارتباطی به جنگ دارند؟
وی ادامه داد: اکنون جهان به دو اردوگاه حق که اکثریت جهان در آن است و اردوگاه باطل که معدودی از کشورها در آن هستند تقسیم شده و کشورهای حداقل که حامی باطل هستند میخواهند همه کشورها تابع آنها باشند. ما در هفت اکتبر به جهان گفتیم ۷۰ سال منتظر نتایج مذاکره و … بودیم اما نتیجه فقط فراموش شدن مسئله فلسطین و محاصره بود.
خدومی ادامه داد: ما به سراغ طوفان الاقصی رفتیم که نتیجه آن تغییر روایت جهان به نفع فلسطین شد. روایت مردم آمریکا، بریتانیا و … به نفع مردم غزه و فلسطین عوض شده است. مجاهدان سلاح دارند و شما ایده و قلم دارید و وظیفه ما بیان حقایق داخل فلسطین است. ما میخواهیم به سمت حل سیاسی مسئله برویم اما این را ملت فلسطین تعیین خواهند کرد و ما نفر سوم را قبول نمیکنیم. شعار مردم ما ایمان، اعتقاد و آزادی است. مردم ما میخواهند مثل مردم سایر کشورها بدون محاصره زندگی کنند.
حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران نیز گفت: توجه به دیگران و فداکاری امری انسانی و بشری است و نشاید که نامش نهند آدمی را که به پیرامونش بیتوجه باشد. حضرت علی(ع) میفرمایند همه شما نسبت به اطرافتان مسئولیت دارید. اگر کسی ندای یاری مسلمانی را شنید و کمکی نکرد نام او را نمیتوان مسلمان گذاشت. من به مسئولان جهاددانشگاهی پیشنهاد میکنم که تندیس فداکاری را به دانشجویان ایرانی که توسط اسرائیل به شهادت رسیدهاند نیز هدیه کند.
در این مراسم از خالد خدومی، رئیس دفتر جنبش حماس در تهران با اهدای لوحی که توسط ۴۱ دانشجو و گروه دانشجویی فداکار امضا شده بود تقدیرشد.
در ادامه گروه فعالیتهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، گروه فعالیتهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، گروه فعالیتهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، مهدی کامرانفر، احمدرضاحجتی مروست، بهنام غفارزاده، سید ناصر عمادی چاشمی، کتایون برجیس، سید محمدرضا سید بادلی، جبار صیدی قلعهگاه، مهدی باقری، سرور فرزین، حبیبه نسب، هادی وحیدی نسب، مهدی تازش، ایمان عزیزی مرکیه، حسین مظهری، وحید ممشلو، پیام زمانی، مهرداد الطافی و مهرشاد قیصریان به عنوان افراد و گروههای فداکار معرفی و تندیس ملی فداکاری دریافت کردند.
همچنین از شهرام شکرچی و موسی دمیرچیلو برای همکاری گسترده در حوزه انتخاب و برگزاری تندیس فداکاری با اهدای لوح تقدیر شد.
حجتالاسلام سید هاشم حسینی المدنی، رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر دیگر سخنران این مراسم بود که طی سخنانی کوتاه، عنوان کرد: از پیامیر اسلام(ص) پرسیدند محبوبترین بنده نزد خداوند کیست؟ پیامبر فرمودند کسی که سود و بهره او برای سایر مخلوقات بیشتر باشد. هر چه سودمندتر باشیم نزد خدا محبوبتر هستیم. خوشحالم در جمع شما بندگان محبوب الهی هستم چرا که فداکاری و سودمندی در شما نهادینه شده است.
سید ضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور نیز گفت: افرادی که در این جمع هستند به عنوان تجسم فداکاری مثل باد بهاری گرهگشا هستند و بزرگترین افتخار برای انسان فداکاری است. من از جهاددانشگاهی برای برگزاری این برنامه تشکر میکنم؛ خود جهاددانشگاهی به دلیل فعالیتهایی که دارد، تندیس فداکاری است.
بهنام دانش، نگین دهقانیفرد، علیرضا خسروی، مهتاب محمدی دهنوی، صولت نظری، گروه جهادی شهید هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران، حمیدرضا مقاره عابد، خانواده رضایی، مهدیار عزیزی، شهید جلال اسدی، شهیده عایشه نور و فرزاد بادپا دیگر شخصیتها، افراد و گروههای دانشجویی فداکار بودند که مورد تقدیر قرار گرفتند.
یادآور میشود، در حاشیه مراسم اعطای تندیس فداکاری، طی سه روز گذشته نمایشگاه معرفی توانمندیهای جهاددانشگاهی و دبیرخانه تندیس ملی فداکاری در دانشگاه تهران برپا بود.