محتکر روغن در چنگال عدالت تعزیرات حکومتی

ریال نیوز ، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از کشف محموله ۲۲ تنی روغن جامد خوراکی و روغن قنادی در سبزوار خبر داد.

به گزارش ریال نیوز ، سید مرتضی مدنی ،مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی بیان داشت : اکیپ گشت مشترک تعزیرات حکومتی به همراه مأموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس سبزوار و بازرسان بسیج اصناف و اتاق اصناف سبزوار در اقدامی اطلاعاتی به سرنخ هایی از نگهداری و احتکار محموله روغن خوراکی جامد و روغن قنادی دست یافتند.

وی افزود : پلیس سبزوار به دستور تعزیرات حکومتی طی عملیاتی ضربتی و همکاری بسیج اصناف در بازرسی از محل مورد نظر ۲۲ تن روغن قنادی و جامد احتکار شده کشف کردند .

مدنی افزود : با توجه به بررسی های بعمل آمده ارزش این محموله ۷۵ میلیارد ریال برآورد شده است و در همین راستا دستورات لازم جهت توزیع روغن های احتکار شده در شبکه بازار صادر گردید.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت : در راستای برخورد با محتکران و گرانفروشان کالاهای اساسی تعزیرات حکومتی بدور از هرگونه اغماض با این متخلفان در چهارچوب قانون برخوردی قاطع خواهد داشت.

مدنی در پایان اعلام نمود ، پرونده این تخلف برای اعمال قانون و رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 3 =

پربازدیدترین ها