مشهد میزبان دومین جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان»

ریال نیوز : حجت الاسلام کفشدار طوسی از آغاز رسمی دریافت آثار و دعوت ویژه از ۳۱۳ فعال پرمخاطب فضای مجازی از سراسر کشور خبر داد و گفت: دومین دوره جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی سلمان با شعار جهان همدل در انتظار موعوددر مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ریال نیوز ، حجت‌الاسلام احسان کفشدار طوسی، مدیر رسانه و دبیرکل مجمع فعالان فضای مجازی حوزه علمیه خراسان، چهارشنبه ۱۹ آذرماه در نشست خبری تشریح برنامه‌های دومین دوره جشنواره رسانه و فضای مجازی «سلمان» با بیان اینکه این رویداد ظرف دو سال گذشته از سطحی ملی و سپس به بین‌المللی ارتقا یافته است، از آغاز رسمی فرآیند دریافت آثار این دوره خبر داد و گفت: سال گذشته حدود ۶۰۰ فعال رسانه‌ای از سراسر کشور در جشنواره حضور داشتند و ۳۰ اثر برگزیده در هشت بخش تخصصی معرفی شدند.

دبیر کل جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنگ ۳۳ روزه، افزود: شعار محوری جشنواره امسال «جهان همدل در انتظار موعود» انتخاب شده تا فضای هم‌افزایی رسانه‌ای میان ملت‌ها، ادیان و مذاهب مختلف تقویت شود.

به گفته او، جشنواره تلاش دارد ظرفیت سایبر را به بستری برای همگرایی اسلامی، همبستگی جهانی و مقابله با جریان‌های سلطه تبدیل کند.

حجت الاسلام کفشدار طوسی ادامه داد: کمیته بین‌الملل جشنواره از ماه‌های گذشته با فعالان رسانه‌ای کشورهای مختلف وارد گفت‌وگو شده و حضور آثار متنوع از جهان اسلام را در این جشنواره رسانه ای پیش بینی شده است.

وی با اشاره به گسترده شدن ساختار تخصصی رویدادگفت: کمیته‌های متعدد علمی، رسانه‌ای، بین‌الملل، داوری، نوجوان، تولیدات چندرسانه‌ای و روابط‌عمومی تشکیل شده است همچنین محوریت بخش نوجوان را یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دوره دوم اعلام کرد.

به گفته او، همکاری آموزش‌وپرورش، صداوسیما و نهادهای فرهنگی برای طراحی رویدادهای میدانی در چند استان آغاز شده و برنامه‌های ویژه برای کنشگران نوجوان در فضای مجازی در دستور کار قرار گرفته است.

دبیر کل جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» در تشریح بخش‌های جشنواره، گفت: امسال جشنواره در قالب‌های گسترده‌تری در حوزه‌های بلاگری و کنشگری، تولیدات چندرسانه‌ای، پادکست، ویدئو، اینفوگرافیک، آثار پژوهشی، ایده‌های نوآورانه سایبری، حقوق و روانشناسی سایبر، هوش مصنوعی، اپلیکیشن و نرم‌افزارهای دینی، بازی ، انیمیشن و پویانمایی برگزار می‌شود.

وی استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در تولید محتوا و تحلیل داده را یکی از محورهای مهم دانست و افزود: با وجود اینکه هوش مصنوعی زیرساختی برای سایر تولیدات است، امسال بخش ویژه‌ای برای آن در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام کفشدار طوسی درباره ترکیب مهمانان جشنواره نیز توضیح داد: سال گذشته حضور فعالان حوزه دین، خبرنگاران و کنشگران رسانه‌ای تجربه موفقی بود و ثبت شد. برای سال جاری پیش‌بینی شده است که ۳۱۳ فعال پرمخاطب فضای مجازی از سراسر کشور به‌طور ویژه دعوت شوند.

وی با اشاره به تفاوت ساختاری این دوره، گفت: با هدف ایجاد یک تجربه سایبری واقعی، بسیاری از برنامه‌های جشنواره به‌صورت از پیش ضبط‌شده و رسانه‌ای پخش خواهد شد؛ اما مراسم اختتامیه ۸ بهمن‌ماه هم‌زمان با سالروز ولادت امام رضا(ع)، در مشهد مقدس و در سالن همایش‌های باب‌الجواد آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

مدیر رسانه و دبیرکل مجمع فعالان فضای مجازی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه دریافت آثار از امروز آغاز می‌شود و تا ۱۹ دی‌ماه ادامه دارد اظهار داشت: پس از آن، آثار وارد مرحله داوری می‌شوند و نتایج تا اول بهمن نهایی خواهد شد. مراسم اختتامیه با معرفی نفرات برتر در ۸ بهمن برگزار خواهد شد.

خبرنگار سمیرا کرامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 9 =

پربازدیدترین ها