نشست مشترک هیئت‌های همکاری ایران و زیمبابوه برگزار شد

ریال نیوز : نشست مشترک هیئت‌های همکاری ایران و زیمبابوه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران و معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه، در تهران برگزار شد.

به گزارش ریال نیوز ، نشست مشترک هیئت‌های همکاری ایران و زیمبابوه با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران، و کنستانتینو چیونگا معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه، در تهران برگزار شد.

در این نشست احمد میدری با تأکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با زیمبابوه، اظهار کرد: دولت ایران، مطابق با تأکیدات رئیس‌جمهور، اراده جدی برای گسترش روابط با کشورهای آفریقایی به‌ویژه زیمبابوه دارد. این همکاری‌ها می‌تواند حوزه‌هایی همچون سلامت، صنعت و بهره‌برداری از معادن را شامل شود. هدف دولت چهاردهم، افزایش حجم مبادلات ایران و قاره آفریقا از ۸۰۰ میلیون دلار به ۱۰ میلیارد دلار است.

کنستانتینو چیونگا، معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه نیز با ابراز تمایل کشورش برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، به‌ویژه در بخش سلامت و صنعت، گفت: کیفیت داروهای ایرانی بالاست و زیمبابوه از واردات این محصولات استقبال می‌کند.

وی همچنین خواستار همکاری ایران در احداث کارخانه تولید تراکتور در کشورش شد.

در پایان نشست، پس از تبادل نظر میان اعضای دو هیئت، طرفین بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا