گلایه یک ناشر کودک از ممنوعیت آموزش انگلیسی در کودکستان ها
ریال نیوز : مدیرعامل انتشارات بینالمللی آبرنگ تصریح کرد : یادگیری زبان انگلیسی در سنين پایین آسان تر و مؤثر تر است اما آموزش و پرورش بدلیل ناتوانی در تأمین زیرساخت ها اصل ماجرا را زیر سوال برده و آموزش زبان در کودستان ها را ممنوع اعلام کرده است که این سیاست درستی نیست.
دکتر امیرهوشنگ اقبال پور در مصاحبه با خبرنگار ریال نیوز گفت : بر اساس مطالعات هر چه سن زبان آموز کمتر باشد فرایند یادگیری سریع تر و سلیس تر و البته با تلفظ بهتری اتفاق می افتد و برعکس هر چه سن بالاتر باشد آمادگی مغز برای پذیرش زبان کمتر و کمتر می شود البته برای آموزش هیچ موقع دیر نیست !
اقبال پور ادامه داد : اگر context یا بستر آموزش زبان به طور اصولی و با محتوای به روز و با معلم های حرفه ای و دوره دیده و علاقمند وجود داشته باشد تا زبان آموزها به درستی در معرض فرآیند یاددهی و یاد گیری قرار بگیرند و بتوانند فراگیری زبان را کاملا بازی گونه و به طور طبیعی همچون زبان مادری از محیط یاد بگیرند خیلی ایده آل است البته لازم به ذکر است این فضا ها در کشور خیلی نادرند . شاید علت ممنوعیت آموزش انگلیسی در کودکستان ها همین باشد !!!
به گفته مدیر انتشارات بین المللی آبرنگ مدتی است آموزش زبان انگلیسی در کودکستان ها ممنوع شده است که این موضوع جای بسی تاسف است که به جای ایجاد بستر مناسب برای آموزش زبان انگلیسی که اهمیت آن بر همگان روشن است صورت مسئله کاملا پاک شده و متولیان آموزش کشور خیال خود را راحت کرده اند .
اقبال پور تاکید کرد که مادر دلش می سوزد و دایه دامنش ! و به پدر و مادرها توصیه کرد بر اساس نیاز و برنامه هایی که برای فرزندان خود دارند به فکر آموزش انگلیسی دلبندان خود باشند .