700 هزار نیازمند از کمیته امداد جدا شدند

به گزارش ریال نیوز، علی‌اکبر خادمی، معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در جلسه شورای مدیران که با حضور محسن مسعودیان راد مدیرکل کمیته امداد استان سمنان، محمد قوسی قائم مقام کمیته امداد و سایر مسئولان این نهاد در استان سمنان برگزار شد، اظهار کرد: از مجموع فرصت‌های شغلی ایجادشده در هشت‌ماهه سال جاری، 9 هزار و ۱۰۰ نفر از طریق کاریابی‌ها مشغول به کار شدند.

وی با اشاره به این که خودکفایی در دو قالب خودکفایی در طرح اشتغال و خانواده یا شخص مددجو تعریف می‌شود، تصریح کرد: ۹۱ هزار نفر در سال گذشته در قالب طرح اشتغال خودکفا و اشتغال آنان به حداقل درآمد مصوب و اثربخشی رسیده است.

معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به این که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۶، یک‌میلیون ۴۰۰ هزار شغل بااعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان برای مددجویان کمیته امداد ایجادشده است، تصریح کرد: در سال ۹۷، برای ۱۴۸ هزار نفر بااعتبار دو هزار پانصد میلیارد تومان فرصت شغلی ایجاد شد.

خادمی با اشاره به این که سالانه حدود یک‌پنجم و در سال ۹۷ معادل یک‌سوم اشتغال کشور توسط کمیته امدادایجاد شده است، ادامه داد: تسهیلات بانکی پرداخت شده کشور در سال گذشته ۷۹۰ هزار میلیارد تومان بوده است، که کمتر از نیم درصد معادل دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در زمینهٔ اشتغال کمیته امداد اختصاص دادند که توانستیم این حجم از اشتغال را ایجاد کنیم.

معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد یادآور شد: خودکفایی خانوارها از ابتدای عملکرد اشتغال کمیته امداد تاکنون حدود ۷۰۰ هزار خانواده از پوشش کمیته امداد خارج شدند که بالغ‌بر ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به‌صورت سالانه در راستای خروج مددجویان به سبب خودکفا شدن آن‌ها در هزینه‌های عمومی کشور صرفه‌جویی می‌شود.

معاون اجرایی اشتغال کمیته امداد افزود: در سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد طرح‌های اشتغال کمیته امداد بوده است که از کل یارانه دریافتی مددجویان بیشتر و منجر به استحکام درونی خانوار و رونق تولیدشده است و مددجویان مصرف‌کننده به‌عنوان تولیدکننده در جامعه به شمار آمدند.

وی با اشاره به شعار سال باهدف اشتغال در راستای گام دوم انقلاب، «الگوی اسلامی ایرانی رفع بی‌کاری» را به‌عنوان شعار حوزه اشتغال دانست و گفت: این الگویی اسلامی است چون بر مهم‌ترین قشر جامعه، یعنی محرومین متمرکز است.

خادمی ضمن تاکید بر لزوم آموزش‌های مقدماتی و حرفه‌آموزی برای مددجویان، گفت: آموزش لازمه ورود هر فرد به اشتغال است.

وی با اشاره به این که انتظار می‌رود ۵۰ درصد ا ز طرح‌هایی که اجرا می‌کنیم با کمک راهبران شغلی باشد،یادآور شد: راهبران شغلی گام جدید کمیته امداد برای ظرفیت ایجاد اشتغال برای مددجویان است.

وی از اختصاص تسهیلات مجدد برای ۳۰ درصد از طرح‌های اشتغال که از گذشته اجراشده باهدف پایدارسازی و جلوگیری از راکد شدن خبر داد و گفت: این تسهیلات با بررسی طرح‌های اشتغال توسط کارشناسان اشتغال این نهاد و باهدف رونق هرچه بیشتر کار پرداخت‌ می‌شود.

معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد بابیان این که استان سمنان نخستین استانی که کانون خیرین و کارآفرین و اشتغال در آن شکل گرفت، خاطرنشان کرد: این کانون به‌عنوان ملجأ برای کارجویان و نیازمندان جویای کار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا