اتحادیه انجمن های اسلامی دانشآموزان در مناطق آزاد دفتر می زند
ریال نیوز : در دیدار صبح امروز دوشنبه (12 تیرماه) حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با حجت الله عبدالملکی، مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر توسعه فعالیت های این اتحادیه در سطح مناطق آزاد کشور تاکید شد.
به گزارش ریال نیوز ، در این دیدار مقرر شد دفاتر استانی این اتحادیه در شش منطقه آزاد کیش، قشم، چابهار، اروند، ارس و ماکو که دارای جمعیت هستند راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کنند.
همچنین مقرر شد به منظور ارتقاء موضوعات آموزشی، تربیتی و فرهنگی مربوط به دانش آموزان تفاهم نامه ای نیز با معاونت های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد امضا و در چارچوب آن عمل خواهد شد.
گفتنی است، این اتحادیه با هدف آشنا کردن دانشآموزان با فرهنگ متعالی اسلام و بالا بردن سطح آگاهی آنان نسبت به مبانی عقیدتی اسلام و انقلاب اسلامی، شکوفا ساختن استعدادهای خدادادی و تحقق کمالات انسانی، حفظ و تداوم دستاوردهای انقلاب اسلامی از طریق هر چه فعالتر کردن نیروهای دانش آموزان در صحنههای اجتماعی و انقلابی جامعه تشکیل شده است.