بهبود ۹۰ درصدی بیماری افسردگی با روانکاوی
ریال نیوز : یک رادیولوژیست از آمار ۳.۸ درصدی جمعیت جهان به بیماری افسردگی خبر داد .
به گزارش ریال نیوز ، دکتر صمیم ارزانی افسردگی را یکی از بیماری های بغرنج برشمرد که متاسفانه با افزایش شیوع رو برو است افزود : تخمین زده می شود که حدود 3٫8درصد از جمعیت جهان با این بیماری درگیر هستند .
وی با بیان اینکه براساس معیار های روانشناسی DMS5 وجود ۵ علائم یا بیشتر به مدت ۱۴روز نشان دهنده افسردگی است گفت : خلق عمگین در بخش عمده روز، کاهش محسوس علاقه یا لذت از فعالیت ها ،کاهش وزن قابل ملاحظه به هنگامی که رژیم گرفته نشده است یا افزایش وزن ، بی خوابی یا پرخوابی ، سراسیمگی یا کندی روانی، حرکتی تقریبا هر روز ، خستگی یا فقدان انرژی تقریبا هر روز ،احساس بی ارزشی یا احساس گناه ،کاهش توانایی فکر یا تمرکز کردن و افکار مکرر مرگ از جمله نشانه های بیماری افسردگی است.
به گفته این رادیولوژیست بیماری افسردگی شامل فاکتورهای متعدد از جمله ژنتیک ، ویژگیهای شخصیتی ، کمالگرایی ،عزت نفس پایین ، روانرنجوری ، اتفاقات تلخ زندگی ، دوران کودکی ناامن ، الکل و مواد مخدر و بیماری مزمن را شامل میشود.
ارزانی افزود : خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی و روانشناسی داروهای موثر همچون فلوکستین که بر روی گیرنده های مغزی سروتونین اثر می گذارد به همراه روانکاوی تا ۹۰ درصد بهبود را برای بیماران به ارمغان می آورد که البته مراجعه به روانپزشک مجرب و شروع درمان شانس موفقیت را بسیار بالا می برد.