شهروندان فردا به ” شهروند ” نروند

ریال نیوز : بنابر اعلام روابط عمومی شرکت شهروند، همه شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند در روز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه بدلیل عملیات یکپارچه انبارگردانی تعطیل خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهروند، عملیات انبارگردانی در فروشگاه‌های شهروند هر ساله در فروردین ماه و با هدف به‌روزرسانی دقیق موجودی کالاها، بهبود فرآیند تامین کالا و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان انجام می‌شود و به دلیل گستردگی و زمان بر بودن آن، تمامی شعب فروشگاهی در روز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه تعطیل است.

این فرآیند همه ۵۷ شعبه فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای شهروند واقع در استان‌های تهران و البرز را در برمی‌گیرد و با حضور میدانی مدیرعامل شرکت شهروند و نظارت تیم‌های مربوطه انجام می‌شود.

گفتنی است کلیه شعب شهروند در روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ماه دایر بوده و طبق روال عادی به شهروندان و مشتریان خدمات‌دهی خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا