پیام رهبری در پی حادثه آتش‌سوزی در بندر رجایی

ریال نیوز : حضرت آیت الله خامنه‌ای در پی حادثه دردناک آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی طی پیامی فرمودند: مسئولان امنیتی و قضائی هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند.

به گزارش ریال نیوز ، در پی حادثه دردناک آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی ضمن تسلیت به خانواده‌های مصیبت‌زده‌، مسئولان امنیتی و قضائی را موظف کردند که هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد در این حادثه را به‌طور کامل بررسی و کشف کرده و بر طبق مقررات پیگیری نمایند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم‌الله الرّحمن الرّحیم

انالله و اناالیه راجعون

حادثه دردناک آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی موجب اندوه و نگرانی است.

مسئولان امنیتی و قضائی موظفند با بررسی کامل، هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند.

همه‌ی مسئولان باید خود را در پیشگیری از حوادث تلخ و خسارت‌بار موظف بدانند.

اینجانب رحمت و مغفرت الهی برای جان‌باختگان و صبر و سکینه برای خانواده‌های مصیبت زده‌ی آنان و شفای عاجل برای آسیب‌دیدگان این حادثه‌ تلخ مسألت می‌کنم و از مردمان پرگذشتی که در لحظه‌ نیاز آماده‌ی خون دادن به مصدومان شدند صمیمانه تشکر می‌کنم.

والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنه‌ای
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا