ریال نیوز : «باقلوا شیرونه تبریز» برترین برند در صنعت گردشگری و سوغات و صنایع دستی با رویکرد و رضایت مندی مشتری و همچنین برترین طعم و مزه را در کنفرانس بین المللی با حضور داوران فرانسه ای، ترکیه ای و ایرانی بدست آورده است.
به گزارش ریال نیوز ، بهنام برقی، مدیرعامل مجموعه باقلوا شیرونه تبریز در نشست صمیمی با اصحاب رسانه با اشاره به قدمت و تاریخ این مجموعه اظهار داشت: در آغاز، با نام شیرین منش از سال ۱۳۳۵ ( ۱۹۵۶ میلادی ) در حوزه قنادی فعالیت داشتیم و از سال ۱۳۷۵ هجری شمسی با تغییر نام و به شکل جداگانه و تخصصی با عنوان باقلوا حلوا شیرونه به فعالیت خود ادامه دادیم.
وی خاطرنشان کرد: این مجموعه با اتکا به اراده و تلاش، با استفاده از دستگاههای مدرن با بهرهگیری از تکنولوژیهای روز دنیا، و با تلفیق صنعت با سنت، توانست با دو خط تولید جداگانه در زمینه باقلوا و حلوا، در کنار نیروهای متخصص و اساتید ذیتجربه داخلی، در مدت کمتر از یک دهه به موفقیتهای بزرگ دست پیدا کند و خود را به عنوان یکی از بزرگترین فعالان در صنعت باقلوا و حلواپزی در کشور به ارمغان آورد.
برقی با تأکید بر اینکه مجموعه باقلوا شیرونه تبریز توانسته به عنوان برند برتر در عرصه تولید باقلواهایی با طعم خاص در کشور شناخته شود، خاطرنشان کرد: شیرونه با موفقیت های چشمگیر خود توانسته به عنوان یکی از بزرگترین فعالان صنعت باقلوا و کونفه در سطح کشور مطرح شود، تا جایی که امروز مشتریان ثابتی از کشورهای مختلف داریم.
مدیرعامل مجموعه باقلوا شیرونه تبریز یادآور شد: فرمول اصلی باقلوای شیرونه انحصاری بوده و با استفاده از مرغوبترین مواد اولیه طعمی ماندگار و بینظیر از باقلوا را به مشتریان ارایه میدهد، هر چند این روزها برخی از همکاران باقلوایی با عنوان «سوتلاوا» عرضه می کنند، اما با افتخار اعلام می کنیم که شیرونه اولین بار حدود 30 سال پیش توانسته باقلوای شیرعسلی را تولید کند و تا امروز نیز پذیرای مشتریان خود است.
وی یادآور شد: سال 1375 را می توان نقطه شروعی برای نوآوری در تولید محصولات شیرونه پس از سالها فعالیت در صنف شیرینی و قنادی دانست، چراکه توانستیم با تولید و ارایه محصولاتی با درجه کیفی بسیار بالا، مشتریانی ثابت از داخل و خارج از کشور برای خود داشته باشیم، حتی امروز پیشنهاداتی برای تولید در کشورهای مختلف داریم که در دست بررسی قرار دارد.
برقی تصریح کرد: به جرأت میتوان شیرونه را رتبه یک تولید باقلوا در سطح کشور دانست، چراکه آزمایشات و داوری های بینالمللی انجام شده نیز، کیفیت بالای محصولات شیرونه را تایید کرده و با این حقیقت توانستیم گواهینامه های حلال مالزی، بهداشت و سلامت مواد اولیه از URS انگلستان، شناسه نظارت بهداشتی کشور(سیب سلامت) را کسب کنیم.
وی با اعلام اینکه «باقلوا شیرونه تبریز» برترین برند در صنعت گردشگری و سوغات و صنایع دستی با رویکرد و رضایت مندی مشتری و همچنین برترین طعم و مزه را در کنفرانس بین المللی با حضور داوران فرانسه ای، ترکیه ای و ایرانی بدست آورده است، گفت: پیش از این در سال 2018 میلادی؛ شیرونه عنوان برتر مدیریت در زمینه اختصاصی و کارآفرینی در مجمع جهانی مدیران برتر مالزی – کوالالامپور را نیز از آن خود کرده است.
مدیرعامل مجموعه باقلوا شیرونه تبریز در پایان با اشاره به اینکه به زودی تالار اختصاصی مجموعه نیز در جاده صوفیان مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت، گفت: فروشگاه و کافه باقوای شیرونه در خیابان پروین اعتصامی منطقه ولیعصر(عج) و شعبه یاغچیان 35 متری بلوار بهشت نیز پذیرای عموم مشتریان عزیز است.