رونمایی کتاب «روان‌شناسی نقاشی و کار با کودک»

ریال نیوز : آیین رونمایی کتاب «روان‌شناسی نقاشی و کار با کودک» تألیف مژگان آزادبخت، با حضور جمعی از استادان، فعالان حوزه کودک و نوجوان و علاقه‌مندان فرهنگ و هتر در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

به گزارش ریال نیوز ، در این مراسم دکتر علی نورزاد, ناشر اثر، با اشاره به روند شکل‌گیری ایده اولیه کتاب گفت: «زمانی که طرح نخستین این اثر توسط آقای دکتر لواسانی مطرح شد، به‌خوبی دریافتیم که موضوع آن پاسخی به یک نیاز واقعی جامعه است. امروز خانواده‌ها برای ارتباط مؤثر با نسل جدید ــ به‌ویژه نسل آلفا ــ با چالش‌های جدی روبه‌رو هستند و نقاشی و کار با کودک می‌تواند یکی از بهترین شیوه‌های ارتباطی باشد.»

وی افزود: «پس از بررسی دقیق محتوای کتاب به این نتیجه رسیدیم که این اثر می‌تواند برای والدین، مربیان و فعالان حوزه کودک راهگشا باشد و نگاه تازه‌ای به رفتارشناسی و ارتباط عاطفی از مسیر نقاشی ارائه دهد.»

در ادامه برنامه، نویسنده کتاب درباره تجربه‌های میدانی خود در حوزه کودک سخن گفت و اهمیت تحلیل نقاشی‌های کودکان را در فهم نیازها، احساسات و دنیای درونی آنان تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − یازده =

پربازدیدترین ها