پرداخت نیمی از تعهد صندوق توسعه برای تجدیدپذیرها

ریال نیوز : معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، درباره میزان تأمین منابع ارزی پروژه‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، تعهد صندوق توسعه ملی برای حمایت از توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، ۱.۸ میلیارد دلار بوده که مقرر شده بود کل این منابع در سال گذشته در اختیار قرار گیرد.

به گزارش ریال نیوز ، محسن طرزطلب، رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) افزود: تاکنون حدود ۵۰ درصد از این منابع دریافت شده و پیگیری‌ها برای تأمین و پرداخت باقی‌مانده در حال انجام است. امیدواریم بتوانیم ۵۰ درصد باقی‌مانده را نیز در ادامه دریافت کنیم.

معاون وزیر نیرو با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه واگذاری پروژه‌ها تصریح کرد: در بخش مربوط به ساتبا، با هماهنگی‌های صورت‌گرفته با کارگزار صندوق، اتفاقات خوبی رقم خورده و در هفته‌ها و ماه‌های آینده نیز نتایج آن مشهود خواهد بود. بر این اساس، تمامی نیروگاه‌های احداث‌شده یا در حال احداث به بخش خصوصی واگذار شده یا در فرآیند واگذاری قرار دارند.

طرزطلب همچنین درباره برنامه تأمین مالی ۸ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر از محل منابع صندوق توسعه ملی گفت: اگرچه دستور مسدودی منابع صادر و به بانک مرکزی ابلاغ شده است، اما تاکنون منابع ارزی از مسیر بانک مرکزی در اختیار بخش خصوصی قرار نگرفته است.

وی تأکید کرد: ساتبا با جدیت در حال پیگیری تأمین منابع و تسریع در فرآیند پرداخت‌هاست تا روند توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر با وقفه مواجه نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

پربازدیدترین ها