تکمیل و تجهیز مساجد شعیبیه خوزستان توسط بنیاد برکت

به گزارش ریال نیوز، محمد مهجوری با بیان این مطلب افزود: بر اساس تفاهم‌نامه منعقده میان بنیاد برکت و امام جمعه شعیبیه، مقرر شده بود که بنیاد نسبت به تکمیل و تجهیز ۱۵ مسجد و پنج زمین ورزشی در این منطقه اقدام نماید.

وی اعتبار این تفاهم‌نامه را ۷۹۰ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: در همین راستا و با توجه به گرمای شدید هوا در شعیبیه و استقبال مردم منطقه از نماز جماعات، ۱۵ مسجد توسط بنیاد برکت به کولر اسپیلت مجهز شد.

به گفته معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، شعیبیه یکی از مناطق ۲۵ گانه‌ هدف بنیاد است که فعالیت‌های خدمات‌رسانی در آن‌ها با تمرکز و سرعت بیشتری انجام می‌شود.

مهجوری در تشریح دیگر اقدامات عمرانی بنیاد برکت در شعیبیه اظهار داشت: بنیاد برای ساخت ۲۲ مدرسه با ۷۸ کلاس درس در این منطقه ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته که از این تعداد، ۱۷ مدرسه با ۵۷ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت همچنین سه طرح هادی روستایی را در بخش شعیبیه شهرستان شوشتر اجرایی کرده و چهار خانه بهداشت را با اعتباری بالغ بر ۶۲۵ میلیون تومان افتتاح نموده است.

گفتنی است، این تعداد دستگاه کولر اسپیلت در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام عبدالرحمان منصوری، امام جمعه شعیبیه به مساجد این بخش اهدا شد. در این مراسم، امام جمعه شعیبیه ضمن تقدیر و تشکر از ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت این ستاد، گفت: مجهز کردن مساجد شعیبیه به کولر اسپیلت برای اولین مرتبه است که انجام می‌شود و نشان از حمایت خوب و ماندگار از مساجد مناطق محروم دارد.

لازم به ذکر است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ۱۲ هزار و ۳۷۱ طرح را در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات با ۱۰ هزار و ۴۱۹ میلیارد ریال اعتبار در استان خوزستان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

[14:14, 9/16/2020] Borghani: پرداخت 2083 فقره تسهیلات حمایتی بانک آینده به ارزش بیش از 329 میلیارد ریال

بانک آینده، از کسب‌وکارهایی که به‌دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا در فعالیت اقتصادی خود، آسیب دیده اند، با اعطای تسهیلات، از آن ها حمایت کرد.

بانک آینده با هدف کمک به صاحبان کسب‌وکارهای آسیب‌دیده ناشی از همه‌گیری کرونا و به‌منظور حفظ رونق اشتغال و جبران بخشی از خسارات عملیاتی واحدهای تولیدی کشور تا تاریخ 25/06/1399، تعداد 3704 فقره تسهیلات به ارزش بیش از 708 میلیارد ریال معرفی شده به بانک را در دستور کار خود دارد.

گفتنی است؛ از تعداد 3704 فقره تسهیلات معرفی شده به بانک آینده، تعداد بیش از 2083 فقره، تسهیلات خود را دریافت کردند که ارزش کل پرداختی این تسهیلات، حدود مبلغ 329 میلیارد ریال است.

پرونده های سایر واحدهای تولیدی معرفی شده به بانک نیز در اسرع وقت در حال بررسی است که پس از تکمیل و مطابقت با ضوابط بانک مرکزی ج.ا.ایران، تسهیلات حمایتی آن ها نیز پرداخت می شود.

بانک آینده با توجه به اولویت‌های خود، مبنی بر حمایت از فعالان اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال، برنامه‌های هدف‌مندی را در جهت تأمین مالی شرکت‌های خرد و متوسط، به اجرا درآورده است که کماکان ادامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 10 =

دکمه بازگشت به بالا