۵۵ درصد رستوران های تهران در آستانه ورشکستگی

ریال نیوز : صاحب برند رفتاری علت تعطیلی رستوران ها را کاهش قدرت خرید مردم عنوان کرد و گفت : این اتفاق برای اصناف بخصوص رستوران ها از زمان کرونا شروع شد و ۵۵ درصد رستوران های تهران به صورت ناخواسته به سمت ورشکستگی رفتند .

به گزارش ریال نیوز ، نادر رفتاری، صاحب امتیاز برند رفتاری و رستوران دار درباره تعطیلی رستوران ها گفت : این اتفاق برای اصناف بخصوص رستوران ها از زمان کرونا شروع شد و ۵۵ درصد رستوران های تهران به صورت ناخواسته به سمت ورشکستگی رفتند؛ این اتفاق قبل از بالا رفتن قیمت ها بود. الان که قیمت مواد اولیه و اجاره ها بالا رفته است قدرت خرید مردم کم شده و موج شدید این اتفاق را در ماه آینده در کل کشور می بینیم که رستوران ها و اصناف این چنینی با بالا رفتن مواد اولیه و اجاره ناچار به تعطیلی می شوند. این رستوران ها چه بفروشند چه نفروشند باید دارایی و بیمه و… را هم پرداخت کنند نتیجتا در ماه های آینده شاهد تعطیلی خواهیم بود و مدل رستوران داری عوض می شود که منجر به حرفه ای شدن و تخصصی تر شدن هم می شود تا مدیریت بحران هم یاد بگیرند.

وی در ادامه نسبت به شکل جدید رستوران ها پس از تعطیلی ها افزود: به این اصناف به صورت تخصصی نگاه نشده است و فقط به عنوان یک شغل به آن نگاه شده است در حالیکه این کار فوق العاده تخصصی است؛ اینطور نیست که یک رستوران احداث کنند و پیش بروند در حالیکه با یک نوسان همه چیز بهم می ریزد چون شما مستقیم با سلامت مردم سر و کار دارید و رعایت این مسئله هزینه بر است و زمانیکه نتوانید آن را رعایت کنید باید تعطیل کنید. در مشهدی که زائر پذیر است و موج جمعیت در آن کم نمی شود و مسافر ها در آن پول خرج می کنند، ۲۵۵ رستوران تعطیل شده است! در تهران مسلما این عدد بیشتر می شود چون در مشهد مقداری ارزان تر است.

نادر رفتاری درباره ادامه روند تعطیل شدن اصناف و رستوران ها بر اثر کاهش قدرت خرید مردم گفت: این روند باعث کمرنگ تر شدن توجه به رستوران ها می شود.برخی رستوران ها در کرونا پرسنل را حفظ کردند و بخاطر وظیفه اخلاقی و بحران کل کشور نیروها را تعدیل نکردند اما الان که فروش کم است پرسنل چگونه حفظ شوند؟ قیمت مواد اولیه و اجاره ها به شدت در این زمینه تاثیر می گذارد. ما با یک بیکاری شدید در این زمینه مواجه می شویم که قشر ضعیف درگیر آن می شوند چون کارگر رستورانی عمدتا قشر ضعیف محسوب می شوند. تیپولوژیک رستوران داری باید عوض شود و مقداری هم یاد بگیریم که غذا را به اندازه ای که می خواهیم خرید کنیم؛ این اتفاق در چند سال گذشته در میوه جات اتفاق افتاد . شاید به آن سمت می رویم که میزان غذا تغییر کند، مثلا نیم پرسی هم بفروشند.

منبع : انتخاب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 13 =

دکمه بازگشت به بالا