حضور پروفسور امین در رونمایی کتاب های سینمایی

ریال نیوز : چهار کتاب سینمایی از انتشارات نشر گره در خانه سینما با حضور پروفسور حسن امین فیلسوف و حقوقدان بین المللی در یکشنبه ۲۳ دی ماه رونمایی شد. 

به گزارش ریال نیوز ، این کتاب های سینمایی همه ترجمه بودند و یکی از آنها با عنوان « تاریکی فرا می‌خواند: پژوهشی انتقادی پیرامون نئونوار» ترجمه عباس کریمی عباسی مترجم، روزنامه نگار و شاعر نام آشنا بود.

عناوین دیگر کتاب ها، تاریخ ادبیات فرانسه در سینما، بی خورشید و نبرد پنهان بود. هر یک از مترجمان گزارشی از فرایند ترجمه خود به حاضران ارائه دادند.

مدیریت جلسه با مازیار فکری ارشاد، منتقد سینمایی، روزنامه نگار و عضو کمیسیون فرهنگی خانه سینما بود و نشست با مشارکت و حضور بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر، شعر و نقد ادبی در خانه سینما برگزار شد و ضمن این مراسم  چهار چهره منتخب پروفسور امین استاد دانشگاه گلاسگو کلدونین، رئیس دایره‌المعارف ایرانشناسی و انجمن ادبی ایران به همراهی استاد غلامرضا کاظمی دینان از  استادان پیشکسوت روابط عمومی، استاد محمود معتقدی شاعر و نویسنده و استاد اسد الله امرایی مترجم پیشکسوت، پیام و امضای خود را بر پوستر این آیین رونمایی ثبت کردند.

IMG 20250112 233953 609

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا