دولتی ها در بورس با بخش خصوصی رفیق باشند نه رقیب!

به گزارش ریال نیوز،در فضای پرالتهاب و نسبتا مایوس کننده بازار سرمایه و سهام کشور بر آن شدیم تا از زوایه ای غیر اقتصادی و مالی وبا نگاه روانشناسی و رفتارشناسانه، گفتگوی کوتاهی با پروفسور دکتر محمدعلی مقیسه پژوهشگر پیشکسوت و رفتارشناس اجتماعی و فرهنگی کشور که در عرصه های علمی، آموزشی و پژوهشی بویژه حوزه های رفتارشناسی و کنش سنجی های حرفه ای، اجتماعی و کسب و کار، موفقیتها و سوابق درخشانی دارند، گفتگویی داشته باشیم که در ادامه می خوانیم.

دکتر محمدعلی مقیسه پژوهشگر پیشکسوت ضمن اشاره به اینکه عرضه صندوق‌های دارا یکم و همچنین خبر عرضه دارا دوم و سوم جذابیت برای ورود به این بازار را بیشتر کرد افزود: مسوولان و سیاست گذاران در جهت ترمیم و بازسازی فضای بی اعتمادی کنونی بازار سرمایه با نگرشها و عملکردهای منطقی و تخصصی بایستی در کنترل هدفمند منابع خبری و اطلاع رسانی تلاش کنند و بشدت از تصمیمات کوتاه‌مدت و صحبتهای عجولانه و غالبا غیرتخصصی و هیجانی دوری کرده و به فکر حمایتی منطقی از بازار سرمایه باشند.

پژوهشگر و رفتارشناس اجتماعی وکسب و کار با تاکید بر فضای هیجانی مسمومی که در حوزه بورس و بازارسرمایه ایجاد شده گفت: اغلب اهالی حکومت و دولتمردان متاسفانه اشراف کافی به شرایط بازار سرمایه ندارند ولی با تصمیمات ویا رسانه ای کردن اظهاراتشان فضای هیجانی مسمومی را در حوزه بورس و بازارسرمایه ایجاد می کنند و باعث سلب اعتماد فعالان و سهامداران بخصوص سهامداران کوچک و متوسط می شوند.

دکتر محمدعلی مقیسه در ادامه با ذکر این مطلب که بازار سرمایه به حمایت عملی واجرایی احتیاج دارد نه حمایت کلامی و شعارهای هیجانی، گفت: در چند ماه اخیر مشخص شد که دولتمردان ابزار حمایتی لازم را برای بازار ندارند و اگر هم دارند نمی‌توانند از آن به درستی برای هدایت وتقویت بازار بهره ببرند.

این پژوهشگر و رفتارشناس کسب و کار در پایان اظهار داشت: اگر دولتیها با بخش خصوصی رفیق باشند نه رقیب! و با افکار تنگ نظرانه و حسادت آلود، از بزرگ شدن شرکتهای کوچک ومتوسط هراس نداشته باشند! و باشجاعت و صداقت از متخصصان پیشکسوت و نخبگان این حوزه ها همفکری و کمک بگیرند، این متخصصان و فعالان پیشکسوت معتقد هستند که همین بازار خراب را با ابزارهای متنوعی از جمله اوراق تبعی و صندوق حمایت از توسعه بازار و ترکیبی از عوامل حمایت‌زا نجات داد، تا بازار با استفاده از مولفه‌های بنیادی که دارد به روند صعودی خود با سرعتی کمتر بازگردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا