قطار اشتغالزایی بنیاد برکت به گیلان رسید
به گزارش ریال نیوز، معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از راهاندازی 620 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در صومعهسرا و تالش خبر داد و گفت: افتتاح این تعداد طرح اشتغالزایی، ایجاد 1860 شغل را در مناطق محروم و روستایی این شهرها به دنبال داشته است.
رضا راضی زاده ادامه داد: طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت در 25 روستای صومعهسرا و تالش به بهرهبرداری رسیده یا در شرف راهاندازی است.
وی خاطرنشان کرد: از 620 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور مذکور، 266 طرح به بهرهبرداری رسیده و 354 طرح دیگر نیز در دست اقدام است.
به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، گیلان از جمله استانهایی است که امسال و برای اولین مرتبه تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد قرار گرفته است.
راضی زاده اظهار داشت: 8 مجری و تسهیلگر بنیاد برکت در گام اول، 620 طرح اشتغالزایی را در 25 روستای صومعهسرا و تالش ایجاد کردهاند یا در دست اجرا دارند.
وی از اختصاص 580 میلیارد ریال برای راهاندازی این طرحها خبر داد و افزود: پرورش دام سنگین، بلدرچین، مرغ، زنبور عسل و مشاغل فنی و خدماتی بیشترین سهم را از شغلهای ایجاد شده در صومعهسرا و تالش به خود اختصاص میدهند.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت درباره فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد در سال آینده در استان گیلان نیز توضیح داد: سال 99 علاوه بر ادامه اقدامات در صومعهسرا و تالش، شهر رشت و حومهاش نیز تحت پوشش فعالیتهای بنیاد برکت قرار خواهند گرفت.
راضی زاده ادامه داد: با توجه به معضلات اجتماعی و آسیبپذیر بودن حومه شهر رشت، برنامههای ویژهای برای ایجاد فرصتهای کسب و کار در این مناطق در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با توجه به درخواست متقاضیان، ایجاد فرصتهای شغلی را در دستور کار قرار میدهد و شغلی را به کارآفرینان تحمیل نمیکند و طرحهای اشتغالزایی برکت با توجه به پتاسیلها و ظرفیتهای محلی هر منطقه ایجاد میشود.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز یکهزار و 189 طرح شامل توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی و فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایهگذاری یکهزار و 519 میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان گیلان به بهرهبرداری رسانده است یا در دست اقدام دارد. این بنیاد همچنین با هدف ایجاد فرصتهای کسبوکار، محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصتها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور راهاندازی کرده است.