هشدار درباره ضایعات ۳۰ درصدی محصولات کشاورزی ایران

ریال نیوز : عضو هیئت مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی ایران درباره ضایعات ۳۰ درصدی محصولات کشاورزی هشدار داد.

به گزارش ریال نیوز ، حسن گرجی، عضو هیات‌مدیره فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایران در دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی با توجه به نیاز برنامه ریزی برای آینده غذایی کشور با بیان این‌که غذا از بدو تولد تا هنگام مرگ همراه انسان است و به آن نیاز دارد گفت: طبق برآوردهای سازمان فائو در سال۲۰۵۰ نیاز انسان‌ها به غذا ۴/۵ برابر خواهد شد که در چنین شرایطی کشور ایران با برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و خاک حاصلخیز، امکان تولید مقدار زیادی محصولات زراعی، دامی، باغی، آبزیان و انواع و اقسام محصولات را دارد.

وی افزود: طبق برخی نقل قول‌ها حدود ۴۰ درصد محصولات کشاورزی به‌صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود؛ ۳۰ الی ۴۰ درصد محصولات کشاورزی وارد چرخه صنایع تبدیلی می‌شود و حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد آن تبدیل به ضایعات می‌شود که برای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی باید از اکنون به فکر بود؛ چون تا سال ۲۰۵۰ نیاز غذایی به‌شدت افزایش پیدا می‌کند.

گرجی با بیان این‌که واحدهای تولیدی صنایع غذایی آماده پذیرش دانشجویان خبره هستند گفت: در سال ۱۴۰۲ صنعت غذای ایران حدود ۲/۲ میلیارد دلار صادرات داشته و در همین سال حدود ۷۰۰ هزار نفر اشتغال داشته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا