پرسنل رستوران های شمیرانات حرفه ای نیستند

ریال نیوز : رئیس هیئت مدیره اتحادیه خدمات پذیرایی شمیرانات از بی ثباتی قیمت مواد اولیه و پرسنل غیر حرفه ای در برخی از رستوران های شمیرانات انتقاد کرد.

امیر امینیان در گفتگو با خبرنگار ریال نیوز درباره مشکلات و چالش‌های رستورانداران منطقه ۱ تهران با انتقاد از متعادل نبودن قیمت مواد اولیه افزود : این موضوع مهمترین مشکل صنف رستوران داران است که باعث متغیر شدن منوها شده است.

وی همچنین نبود حضور پرسنل غیر حرفه ای و رعایت نکردن بهداشت فردی و صنفی در بعضی رستوران های منطقه شمیرانات را از دیگر مشکلات برشمرد و اظهار داشت : در طول این دوره هشت ساله با همراهی و دلسوزی های بی دریغ کمک های مفیدی برای تسریع و رفع مشکلات صنفی و همچنین موانع مالیاتی رستورانداران صورت گرفته و امید است که این دلسوزی‌ها در دوره های بعدی تغییرات هیئت مدیره که در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد ادامه پیدا کند .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا