آغاز پیش‌فروش بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی سفرهای مراسم تشییع قائد شهید امت از فردا

ریال نیوز : معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با توجه به خیل عظیم سفرهای هموطنان برای شرکت‌ در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، پیش‌فروش بلیت سفرهای رفت و برگشت ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری برای شهرهای تهران، قم و مشهد از روز دوشنبه ۸ تیرماه آغاز می‌شود.

به گزارش ریال نیوز ، رضا اکبری اظهار کرد: بر این اساس، پیش‌فروش بلیت سفرهای ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مقصد شهر تهران، در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۵ تیرماه انجام می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به اجرای مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در شهر مقدس قم، پیش‌فروش بلیت ناوگان‌ حمل‌ونقل عمومی برای حضور عزاداران در قم طی روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه صورت خواهد گرفت.

معاون وزیر و رئیس سازمان تأکید کرد: همچنین پیش‌فروش بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری برای سفر به مشهد مقدس و شرکت در مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی طی روزهای ۱۶ تا ۲۰ تیرماه انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 7 =

پربازدیدترین ها