امیر سیاری: شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم

ریال نیوز : معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان این‌که امکانات و توانمندی‌هایی داریم که در دنیا زبان‌زد خاص و عام است، گفت: اگر دشمن مجدداً علیه ایران اقدام کند، شناورهایش را هدف قرار خواهیم داد.

به گزارش ریال نیوز ، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری ، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی، با اشاره به ضربات نیروهای مسلح به شناورهای دشمن، اظهار داشت: اگر باز هم علیه ایران اقدام کنند، به آنها ضربه خواهیم زد.

دریادار سیاری با تأکید بر این‌که ما دست و پا بسته نیستیم و امکانات و توانمندی‌هایی داریم که در دنیا زبان‌زد خاص و عام است، افزود: ما محکم دفاع می‌کنیم و هر جا لازم باشد، برای ضربه‌زدن به دشمن اقدام خواهیم کرد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش به تهدیدات مستمر دشمن و اقدامات خصمانه متعدد او علیه ایران، اشاره و عنوان کرد: ملت ایران به دشمنان اثبات کرد که در برابر آن‌ها می‌ایستد و مشکلات را تحمل می‌کند تا شرف و ناموسش، انقلاب و تمامیت ارضی ایران حفظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 10 =

پربازدیدترین ها