مردم سهامدار صنعت برق می شوند

ریال نیوز : وزیر نیرو با بیان این که صنعت آب و برق برای تامین تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز خود به واردات وابسته نیست تاکید کرد: حتی اگر درهای دنیا را به روی ما ببندند، صنعت آب و برق کشور خوداتکا خواهد ماند.

به گزارش ریال نیوز ، عباس علی‌آبادی در مراسم بهره‌برداری از پست برق 66 کیلوولتی گویم شیراز، با اشاره به جایگاه صنعت آب و برق کشور، گفت: صنعت برق ایران از جمله پایدارترین و قدرتمندترین صنایع منطقه است و کشور در طول انقلاب اسلامی مسیر پیشرفت را طی کرده است.

وزیر نیرو با توصیف فضای رویداد گفت: امروز توفیق پیدا کردیم که در اینجا بیایم برای افتتاح طرح‌های مهم؛ اینجا هم بنایی است که یادآور صحنه‌های تلخ و شیرین است.

وی ادامه داد: تلخ از این جهت که عزیزانمان را از دست دادیم و شیرین از این جهت که از مردم‌مان شجاعت و ایستادگی دیدیم و خوشحالم که به عنوان نماینده صنعت برق و خادم از آن‌ها تشکر کنم و بگویم دست مریزاد، کاری کردید که آبرو و تمدن ایرانی را به دنیا نشان دادیم.

او با اشاره به توانمندی‌های صنعت آب و برق کشور در شرایط تحریم، گفت: اگر درهای دنیا را به روی ما ببندند، صنعت برق و آب ما خوداتکا خواهد ماند و نیازمند واردات تجهیزات نیستیم، حتی مواد اولیه مورد نیاز را خودمان می‌سازیم.

علی‌آبادی با اشاره به اهمیت پست برق گویم شیراز، افزود: این ایستگاه نقش بسیار مهمی در شبکه برق استان فارس دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با محکوم کردن هدف قرار گرفتن تاسیسات زیرساختی، تصریح کرد: نشان دادیم که ما ملت ایران، ملتی بزرگ هستیم، حمله به آب و برق در دنیا در حکم جنایت جنگی است، چون متعلق به مردم است و حمله مستقیم به مردم تلقی می‌شود، ولی دشمن شرم‌آور ما متاسفانه چنین چیزی را هم در نظر نداشت.

وزیر نیرو بیان کرد: تعداد زیادی از مراکز فنی ما مورد اصابت قرار گرفت، همه احیا شدند یا در حال احیا هستند و هیچ نقطه‌ای نداریم که امروز اگر آنجا بروید، مراحل توسعه و بازسازی‌اش آغاز نشده باشد.

علی‌آبادی تاکید کرد: در همین منطقه جنوب، دشمن آسیب‌های شدیدی بر ما تحمیل کرد، ولی امروز از اینجا به او عرض می‌کنم که به دست همین جوانان و فرزندان همین مملکت، همه این‌ها بازسازی شد.

وی افزود: خیلی زود به مدار آمدیم و خودمان را برای نبردی آماده کردیم که او اصلا تصورش را نخواهد کرد و مطمئن باشید لحظه‌ای کوتاهی نخواهیم کرد.

وزیر نیرو گفت: سختی البته در جنگ هست، ولی مردم ما مقاوم‌تر از این هستند که این تجربیات را به جان نخرند.

وی با اشاره به شهدای صنعت برق در جنگ اخیر، گفت: ما در صنعت برق در این جنگ شهدای زیادی را تقدیم کردیم و در هر نقطه‌ای که مورد اصابت قرار گرفت، شبکه آب و برق نیز آسیب دید همکاران من باید بلافاصله در محل حاضر می‌شدند و مشکلات را برطرف می‌کردند.

وی با تاکید بر توانمندی ملت ایران در مقابله با دشمن، افزود: ما ثابت کردیم کشوری با تمدن طولانی هستیم و هزاران سال تمدن، پشتوانه‌ای است که توانسته‌ایم این‌گونه در مقابل دشمن بایستیم.

وزیر نیرو در ادامه با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای فارس تاکید کرد: حدود 9 همت سرمایه‌گذاری در استان انجام شده یا انجام خواهد شد؛ طرح‌هایی که افتتاح می‌شوند یا کلنگ‌زنی خواهند شد طرح‌های بسیار مهمی هستند و مردم شیراز بدانند که ما کنارشان هستیم.

علی‌آبادی اظهار کرد: استان فارس امسال حدود یک هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی خواهد داشت که این بالاخره ظرفیت بسیار بزرگی است.

وی گفت: این حرکت با توسعه نیروگاه‌های بیشتر تداوم پیدا خواهد کرد؛ من فکر می‌کنم فارس در موقعیتی قرار گرفته که می‌تواند تعداد زیادی از استان‌های ما را پشتیبانی کند و قطعا به عنوان هاب برای منطقه عمل خواهد کرد.

او با تاکید بر مردمی‌سازی صنعت برق، تاکید کرد: وزارت نیرو تلاش می‌کند مردم را به صحنه بیاورد و ما می‌خواهیم این حرکت، حرکتی کاملا مردمی باشد.ما صنعت برق را صنعت مردم می‌کنیم و به همین دلیل با سرمایه‌های مردم این کار انجام می‌شود.

وی گفت: این به نظرم خیلی مهم است، صندوق نور را که تاسیس کردیم، شاهدی بر این ادعاست که ما متمایل هستیم از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم، نه ظرفیت‌های بزرگ، بلکه ظرفیت‌های خرد، یعنی مردم کوچه و بازار می‌توانند بیایند، مشارکت کنند و سهامدار و شریک شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 5 =

پربازدیدترین ها