کیفیت غذا و خدمات اصلی ترین چالش صنعت رستوران

ریال نیوز : مدیر رستوران عمارت فشم گفت : رستوران ها برای بقا در بازار باید کیفیت غذا و خدمات خود را حفظ کنند.

به گزارش ریال نیوز ، بیژن میری در گفت‌وگو با خبرنگار ما اصلی ترین چالش صنعت رستوران را حفظ کیفیت غذا و خدمات عنوان کرد و افزود : با توجه به رقابت بسیار بالای این صنعت ، رستوران ها باید برای بقا در این بازار کیفیت غذا و خدمات خود را حفظ کنند.

وی با اشاره به هزینه های بسیار بالای راه‌اندازی و نگهداری تجهیزات رستوران‌ها گفت : بهره وری از فضا، کاهش هزینه‌های تامین مواد اولیه و نیروی کار از جمله مدیریت در هزینه‌ها است .

مدیر رستوران عمارت فشم تبلیغات و بازاریابی برای جذب مشتری با توجه به رقابت زیاد این صنعت را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت : تعامل با فودبلاگرهای فضای مجازی ، راه‌اندازی باشگاه مشتریان و تولید محتوای مناسب بهترین راه حل توسعه صنعت رستوران داری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا