فرصتی به نام مدنی‌زاده

ریال نیوز : در شرایطی که اقتصاد ایران با مشکلاتی چون تورم ساختاری، افت سرمایه‌گذاری، کاهش رشد اقتصادی و تضعیف اعتماد عمومی مواجه است.

به گزارش ریال نیوز ، در شرایطی که اقتصاد ایران با مشکلاتی چون تورم ساختاری، افت سرمایه‌گذاری، کاهش رشد اقتصادی و تضعیف اعتماد عمومی مواجه است، انتخاب وزیر امور اقتصادی و دارایی صرفا یک جا به جایی مدیریتی نیست و باید مبتنی بر تخصص، عقلانیت و توان اصلاح‌گری باشد. در این میان، سید علی مدنی‌زاده یکی از چهره‌های شاخص و قابل‌اتکای این حوزه به شمار می‌رود؛ فردی که ترکیب کم‌نظیری از دانش علمی، تجربه سیاست‌گذاری و نگاه اصلاح‌گرانه مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی کشور را در اختیار دارد.

مدنی‌زاده از معدود اقتصاددانانی است که نه‌تنها در ساحت نظری، بلکه در مواجهه با مسائل واقعی کشور نیز نگاه دقیق، سیستماتیک و پرهیز از ساده‌انگاری داشته است. او از جریان‌های تندروی اقتصادی فاصله دارد و در عین حال، به اصول اصلاح ساختار و شفاف‌سازی نظام مالی کشور پایبند است. همچنین، مدنی‌زاده نماینده نسل جدیدی از اقتصاددانان ایرانی است که نه به دام شعارهای پوپولیستی می‌افتند، نه از واقعیت‌های ساختار اقتصادی کشور غافل‌اند. او سال‌ها در طراحی سیاست‌های مالی و بودجه‌ای در لایه‌های مشورتی و کارشناسی حضور مؤثر داشته و رویکردش مبتنی بر داده، تحلیل و تدریج در اصلاحات اقتصادی است.

در برهه کنونی که اعتماد عمومی به تصمیم‌سازی اقتصادی کاهش یافته است، کشور به وزیری در وزارتخانه اقتصاد و امور دارایی خود نیاز دارد که هم اعتماد نخبگان اقتصادی را جلب کند و هم قدرت تعامل مؤثر با دیگر بخش‌های دولت و مجلس را داشته باشد. مدنی‌زاده با رویکرد غیرسیاسی، تخصص‌گرایانه و اخلاق‌محور خود، می‌تواند پل ارتباطی مناسبی میان علم اقتصاد و عمل اجرایی باشد. امیدوارم مجلس شورای اسلامی با نگاهی ملی و آینده‌نگرانه، از حضور فردی چون وی در رأس وزارت اقتصاد حمایت کند.

سید بابک ابراهیمی – مدیرعامل گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 12 =

پربازدیدترین ها