ارایه تسهیلات ویژه مالیاتی برای اصناف

ریال نیوز : رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر عادلانه‌تر شدن نظام مالیاتی در اجرای تبصره ماده (۱۰۰) گفت: در فرایند محاسبات مالیاتی شرایط اقتصادی کشور و سیاست‌های حمایتی دولت از اقشار ضعیف لحاظ شده است.

به گزارش ریال نیوز ، سید محمدهادی سبحانیان، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی در نشست هم‌اندیشی با رئیس و اعضای هیئت امنای بازار تهران که با هدف بررسی ابعاد اظهارنامه‌های مالیاتی و تبصره ماده (۱۰۰) برگزار شد، اظهار داشت: در اجرای این تبصره قانونی گام‌های موثری در واقعی تر شدن، مبتنی بر ساده سازی و عادلانه شدن مالیات ستانی صورت گرفته است.

سبحانیان با اشاره به رویکرد سازمان امور مالیاتی کشور در اجرای تبصره ماده (۱۰۰) و مزایای آن برای اصناف و صاحبان مشاغل گفت: این تبصره با هدف کاهش هزینه‌های زمانی و مالی مؤدیان، کاهش تشریفات اداری و ارتقای تمکین مالیاتی، امکان معافیت مشاغل دارای فروش سالانه کمتر از سقف مقرر را از ارائه اظهارنامه، دفاتر قانونی و مستندات مالی پیچیده فراهم می‌سازد.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اجرای طرح “نشاندار کردن مالیات‌ها” برای دومین سال متوالی بیان داشت: صاحبان مشاغل می‌توانند در جریان استفاده از فرم تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‌های مستقیم، مالیات پرداختی خود را نشان‌دار کرده و تعیین کنند مالیات پرداختی شان صرف اجرا یا تکمیل کدام پروژه مهم ملی و استانی شود.

سبحانیان با بیان این‌که اجرای طرح نشاندار کردن مالیات‌ها در سال گذشته با استقبال چشمگیر مودیان و رضایت‌مندی آنان همراه بوده است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها با صرف حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان از درآمدهای مالیاتی به مرحله اجرا رسید و در سال جاری نیز به دلیل استقبال مودیان، اعتبار این طرح به ۱۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: ملاحظات شرایط اقتصادی کشور و سیاست های دولت در حمایت از قشر ضعیف تر در محاسبات مالیاتی انجام گرفته و برای اخذ مالیات علی رغم همه مساعدت های انجام شده، با رعایت شرایط خاص جامعه مالیات اخذ خواهد شد.

سبحانیان با بیان این که مالیات حدود ۷۰ درصد از مشاغل و اصناف (معادل ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر)  صفر و حدود ۹۲ درصد زیر ۳۰ میلیون تومان شده است، بیان داشت: مالیات حدود ۱۲.۵ میلیون مودی ۱۰۰ درصد بصورت سیستمی و بدون دخالت نیروی انسانی محاسبه و تعیین شده است.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه افزود:در راستای تعامل و تکریم مودیان، علاوه بر تمدید مهلت ارائه اظهارنامه و تکمیل فرم تبصره (۱۰۰) تا ۳۱ شهریور، امکان تفسیط پرداخت مالیات تا ۹ قسط فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی کشور به طور مداوم با مودیان در ارتباط است و تمام صحبت های آن ها را شنیده و تا حد امکان برای ایجاد عدالت مالیاتی، فضای مالیاتی را تسهیل می‌کند.

در ادامه این نشست، محمد توکلی، رئیس هیئت امنای بازار تهران نیز اظهار داشت: تعامل و اقدامات سازمان امور مالیاتی با اصناف و بازاریان طی سنوات اخیر بسیار سازنده و مفید بوده و جای تقدیر دارد.

وی تصریح کرد: از تک‌تک همکاران سازمان امور مالیاتی به سبب آنکه در اتاقشان همیشه به روی ما باز بوده قدردانی می‌کنیم. همچنین از اهالی بازار میخواهم که همه دست به دست هم دهیم و نگذاریم اهداف دشمن محقق شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سه =

پربازدیدترین ها