بازدید مدیرعامل مجتمع تجاری پلاتین از هفتمین نمایشگاه ایران ریتیل شو

ریال نیوز : مدیرعامل مجتمع تجاری پلاتین ظهر امروز از هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران ریتیل شو ۱۴۰۴ بازدید کرد.

به گزارش ریال نیوز ، مهندس محمدعلی تقی زاده در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی ایران ریتیل شو ۱۴۰۴ از غرفه‌های فروشگاه‌های زنجیره‌ای و محصولات نظافتی صنعتی با حضور در غرفه رونیکامال با مهندس رحیم قربانی دیدار و درباره تسریع و تأمین مالی پروژه‌های مجتمع های تجاری گفت‌وگو کرد.

وی همچنین برگزاری نمایشگاه ایران ریتیل شو را ایجاد بستری مناسب برای ارتباط بین فعالان این صنعت، شناسایی فرصت‌های جدید کسب و کار، و ارتقای سطح کیفی خدمات در صنعت خرده فروشی عنوان کرد.

تقی زاده با بیان این‌که ایران ریتیل شو در سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های تخصصی صنعت خرده‌فروشی کشور تبدیل شده اظهار داشت : ایران ریتیل شو بستری برای گفت‌وگو و آینده‌نگری است و این رویداد می تواند نقش مؤثری در تصمیم‌سازی، توسعه بازار و ترسیم مسیر آینده صنعت خرده‌فروشی کشور ایفا کند.

IMG 20251224 WA0586

IMG 20251224 WA0588

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − دو =

پربازدیدترین ها