سازمان راهداری به سیستم بی‌سیم دیجیتال مجهز شد

ریال نیوز : سیستم بی‌سیم دیجیتال شبکه راه‌های کشور از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با هدف ایجاد شبکه‌ای پایدار، امن و مقاوم در برابر بحران‌ها، تسریع در روند امدادرسانی، کاهش تلفات جاده‌ای و افزایش بهره‌وری عملیاتی در سطح شبکه‌ راه‌های کشور راه‌اندازی شد.
‌

به گزارش ریال نیوز ، معاون توسعه فناوری و هوشمندسازی این سازمان گفت: اجرای سراسری این طرح به‌عنوان یکی از بزرگترین شبکه‌های زیرساخت ارتباطی در کشور، برگ زرین دیگری از خدمات‌رسانی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به هموطنان را ارائه می‌کند.
‌
منصور فخاران با بیان این‌که گستره عظیم بیش از ۲۲۰ هزار کیلومتری شبکه راه‌های کشور به خوبی گویای اهمیت ایفای نقش سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای تردد روان و ایمن کاربران جاده‌ای است، اظهار داشت: از سویی ارتقاء ظرفیت حمل‌ونقل جاده‌ای و متناسب با توسعه راه‌ها و خدمات‌رسانی بهینه و به‌هنگام به کاربران جاده‌ای در زمان وقوع حوادث طبیعی و سوانح جاده‌ای، نشان‌دهنده ضرورت روزآمدی شبکه بی‌سیم در حال بهره‌برداری در این سازمان است.
‌
وی افزود: با توجه به مزایای شبکه‌های بی‌سیم شامل پیاده‌سازی ساده و روان، مقیاس‌پذیری بالا و برخی چالش‌های موجود در زمینه طراحی شبکه‌های پایدار بی‌سیم، طراحی سیستم بی‌سیم دیجیتال بستری برای عبور از این مشکلات است.
‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

پربازدیدترین ها