مخالفت پلوسی با اقدام نظامی علیه ایران

ریال نیوز : «نانسی پلوسی» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه در سخنانی با اقدام نظامی علیه ایران مخالفت کرد.

به گزارش ریال نیوز ، پلوسی در کنفرانس امنیتی مونیخ با اشاره به روش‌هایی به جز اقدام نظامی علیه ایران، مدعی شد: «از نیروی اقتصادی استفاده کنید.»

پلوسی در ادامه ادعا کرد که آمریکا به جای جنگ باید به دنبال تضعیف اقتصاد ایران باشد.

پیش‌تر «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفت‌وگویی با شبکه «الجزیره» تصریح کرد که آمریکا به این جمع‌بندی رسیده است که باید در قبال ایران رویکردی متفاوت از گزینه نظامی در پیش بگیرد و ورود واشنگتن به مسیر مذاکره را نشانه حرکت به سمت رویکردی عقلانی دانست.

لاریجانی تاکید کرد که هیچ مذاکره‌ای درباره موضوعی غیر از برنامه هسته‌ای در دستور کار نیست و گفت‌وگوها صرفاً به پرونده هسته‌ای محدود است.

وی هم‌چنین با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی، اعلام کرد این رژیم در تلاش است مسیر مذاکرات را تخریب کند و با بهانه‌جویی، زمینه‌ساز شعله‌ور شدن جنگ شود.

به گفته لاریجانی، اقدامات رژیم صهیونیستی تنها متوجه ایران نیست، بلکه ثبات کل منطقه را هدف قرار داده است.

منبع : ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + چهارده =

پربازدیدترین ها