شیرینی ایرانی، در مسیر ۲ میلیارد دلار صادرات

ریال نیوز : عضو هیأت‌مدیره اتحادیه بیسکویت، شیرینی و شکلات، بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات را نمادی از پویایی، نوآوری و ظرفیت‌های صادراتی صنعت دانست و از مشارکت فعالان این حوزه قدردانی کرد.

به گزارش ریال نیوز ، حسن گرجی با اشاره به نقاط قوت نمایشگاه امسال گفت: «حضور پررنگ تولیدکنندگان در حوزه توسعه محصول، از مهم‌ترین ویژگی‌های این دوره بود. امروز صنعت شیرینی و شکلات به‌صورت مستمر محصولات جدید، طعم‌های متنوع، بسته‌بندی‌های نوآورانه و تولیداتی متناسب با نیاز بازارهای داخلی و صادراتی را به سبد مصرف اضافه می‌کند؛ روندی که زمینه‌ساز حضور گسترده‌تر محصولات ایرانی در بازارهای جهانی است.»

وی با تأکید بر ظرفیت‌های تولید و صادرات صنعت، هدف‌گذاری این حوزه را صادرات بیش از دو میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: «این هدف با فعال‌سازی ظرفیت‌های تولید، توسعه بازارهای هدف و همکاری همه فعالان زنجیره صنعت قابل پیگیری است.»

عضو هیأت‌مدیره اتحادیه ضمن تشکر از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالانی که در برپایی و برگزاری نمایشگاه نقش داشتند، تصریح کرد: «اعضای هیأت‌مدیره از همین امروز آماده دریافت پیشنهادها، نقطه‌نظرات و انتقادات سازنده فعالان صنعت هستند تا برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه بیست‌وششم با مشارکت و همراهی خود صنعت انجام شود.»

گرجی در پایان از همه اعضا و فعالان صنعت دعوت کرد با حضور پررنگ در مجمع سالیانه اتحادیه، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را مطرح کرده و در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های آینده این حوزه مشارکت فعال داشته باشند.

وی افزود : آینده این صنعت با همدلی، مشارکت و نوآوری همه فعالان آن ساخته می‌شود؛ هدف مشترک نیز توسعه تولید، افزایش صادرات و حضور پررنگ‌تر محصولات ایرانی در بازارهای هدف جهانی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 4 =

پربازدیدترین ها