بازدید وزیر اقتصاد از گمرک بازرگان

ریال نیوز : وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان سفر به منطقه آزاد ماکو، از بخش‌های مختلف گمرک بازرگان و روند تردد مسافران و جابه‌جایی کالا در این مرز بازدید کرد.

به گزارش ریال نیوز ، دکتر سیدعلی مدنی‌زاده صبح امروز، دقایقی پس از بازدید از بازارچه مرزی ساری‌سو، با حضور در گمرک بازرگان، از بخش‌های ورودی و خروجی کالا و سالن‌های مسافری در نقطه صفر مرزی بازدید کرد.

در این بازدید، وزیر اقتصاد در گفت‌وگوی مستقیم با تعدادی از مسافران و کامیون‌داران ایرانی و ترک، از نزدیک در جریان مسائل، مشکلات و مطالبات آنان قرار گرفت.

مدنی‌زاده در پاسخ به برخی درخواست‌های مطرح‌شده، اعلام کرد موضوعاتی از جمله افزایش گیت‌ها و خطوط ورودی و خروجی مسافری و باربری و سایر اقدامات مرتبط با بهبود تردد مسافران و جابه‌جایی کالا را از طریق رایزنی با مقامات کشور همسایه و طرح در هیئت دولت پیگیری خواهد کرد.

وزیر اقتصاد همچنین با حضور در محوطه گمرک بازرگان، از دستگاه ایکس‌ری مستقر در این گمرک بازدید کرد و در جریان نحوه عملکرد آن قرار گرفت. وی در ادامه، گزارش مسئولان منطقه آزاد و گمرک بازرگان درباره کشفیات کالاهای قاچاق و مواد مخدر را دریافت کرد.

گمرک بازرگان از گذرگاه‌های مهم زمینی ایران با ترکیه به شمار می‌رود و در مبادلات تجاری، ترانزیت کالا و تردد مسافران میان دو کشور نقش دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

پربازدیدترین ها