حرفه و شغل بادیگاردی در ایران جا نیفتاده است

به گزارش ریال نیوز،حسین قاسمی حدود 5 سالی می شود که ازمیان مشاغلی زیاد تشریفات و حفاظت را انتخاب کرده است.

اوهم اکنون یکی از گروه های تشریفات را بر عهده دارد .با قاسمی درباره مشکلات حوزه تشریفات و حفاظت در ایران در خبرگزاری ریال نیوز به گفتگو پرداختیم که در ادامه می خوانیم.

_مشکلات حوزه تشریفات و حفاظت درایران را چگونه می بینید؟

از ابتدای کار با علاقه ای که نسبت به شاخه های ورزشی دفاع شخصی و این حرفه داشتم و با  تحقیق روی این شغل توانستم تجربه های دوستان و اساتید خبره را بدست بیاورم و به یک جمع بندی برسم که هم اکنون یکی از گروه های تشریفات را برعهده دارم.

البته که این تیم پشتیبانان و همراهان مقتدر و محکمی مثل آقای قاسم کهریزی و حاج آقا رجبی را دارد که حضور این دوستان، سبب این امر شده  که بنده ی حقیر با یدک کشیدن سمت مدیریت، خدمتگزاری کرده و قطعا بدون همراهی و همکاری این عزیزان، رسیدن به این مهم امری نشدنی بوده است.

_برای علاقه مندان به این عرصه بگویید که آیا از نظر امنیت شغلی راضی هستید یا خیر؟

متاسفانه این شغل مثل بسیاری از داشته های با ارزش این سرزمین به دلیل نداشتن پیش زمینه ی کافی و عدم فرهنگ سازی، بسیار مورد ظلم و حتی گاهی بی احترامی بسیاری از آحاد جامعه قرار گرفته است.

امیدوارم که تشریفات هم مثل  دیگر موضوعات روزی با فرهنگ سازی و آشنا کردن مردم با زیر شاخه های تشریفات ، حفاظت ، مباشرت و دیگر خدمات این حوزه و اینکه در چه حوزه هایی مورد استفاده قرار گرفته می شوند، جایگاه خود را بهتر از قبل پیدا کند.

_چند شرکت دارای مجوز در این حرفه وجود دارد؟

تشریفات و حفاظت دو مقوله ی بسیار مهم در تمامی جوامع هستند که کاملا با یکدیگر تفاوت هایی دارند. اما در یک راستا با هم حرکت می کنند.

حفاظت به صورت خاص در جوامع جهانی برای حفاظت از شخصیت های سیاسی و دارای رده های امنیتی به کار گرفته می شود که این مهم برای افراد سرشناس در بخش های فرهنگی و اقتصادی و … نیز با اصول کاملا متقارنی اجرا می شود.

تیم های حفاظت شامل سه گروه کاری هستند :

۱ .  تیم پیشرو

۲ . تیم هماهنگی

۳ . تیم حفاظت (که خود شامل بخش حفاظت از شخصیت و حفاظت فیزیکی می‌شود)

بطور کلی تشریفات از کلمه ی شرف و به معنی بزرگی و عُلو و در فرهنگ مُعین به معنای (مراسم آبرومندانه ) تعبیر شده است.

قابل به ذکر است که در بخش تشریفات تنها تیم حفاظت بکارگیری می‌شود، اما گاهی اهمیت فرد همراه سبب می شود تا از تیم های دیگر نیز استفاده کنند.

در ایران این امر با کمک ارگان های دولتی و نظامی انجام می‌شود.  این حرفه برای علاقه مندان، بازار کار با پتانسیل قابل قبولی دارد که با گسترش فرهنگ سازی ها روبه بهبودی در آینده خواهد بود.

_چقدر اشتغالزایی در این حرفه وجود دارد؟

وضعیت کنونی تمام جوامع جهانی و نیاز برخی افراد و خانواده ها به همراه حفاظتی این امر را میسر کرده که بازار کار مناسبی برای افراد علاقه مند به این حوزه در کشور شکل بگیرد اما  متاسفانه به دلیل بکارگیری نیروهای  بدون مجوز و بدون آموزش های لازم در این حوزه سبب نارضایتی های بسیاری شده و باعث مخالفت  برخی ارگان ها با استفاده از همراه های حفاظتی یا به اصطلاح بادیگارد گشته است.

_آیا پلیس با اینگونه شرکت ها همکاری دارد؟

نیروی انتظامی با اعطای مجوزات به برخی افراد با تجربه های کافی نظامی و مدیریتی و دارای حسن شهرت این امکان را برای بکارگیری و استخدام این نیرو ها فراهم کرده است.

اما قطعا با توجه به  کمبود ها و وضعیت کنونی، این همکاری کافی نبوده و نیازمند پشتیبانی و آموزش های مستحکم‌تر در این حوزه است.

تیم سفیران با استناد به فرمایشات حضرت آقا در زمینه ی اشتغالزای و بها دادن هر چه بیشتر به جوانان این مرز و بوم و با کسب تجربه از دوستان و بزرگان، قدمی بزرگ برداشته تا با امید و توکل به خدا و تکیه بر قوت نیروی بازوی تک تک این دوستان گروهی را تشکیل داده و در کنار هم لقمه ی حلالی را کسب کنیم و امید به آن داریم تمامی مسئولین مربوطه با همراهی ما جوانان این مسیر را برایمان سهل و قابل گذر کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا