امنیت غذایی کشور مدیون هدایت هوشمندانه منابع بانک کشاورزی

ریال نیوز : عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از عملکرد بانک کشاورزی در هدایت بهینه منابع و بکارگیری ابزارهای نوین مالی، نقش حمایتی این بانک را در تحقق تولید نزدیک به ۱۴ میلیون تن گندم و ارتقای امنیت غذایی کشور تعیین‌کننده دانست.

به گزارش ریال نیوز ، علیرضا زندیان با تاکید بر رسالت نظام بانکی در ریل‌گذاری اقتصادی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بخش‌های مولد، اظهار داشت: شبکه بانکی باید با عبور از رویکرد بنگاه‌داری، بسترساز تقویت حضور بخش خصوصی در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و خدمات باشد؛ رویکردی که در چارچوب اصل ۴۴ قانون اساسی و تکالیف برنامه هفتم پیشرفت، بر مردمی‌سازی اقتصاد، کاهش تصدی‌گری و مهار هزینه‌های جاری دولت استوار است.

این نماینده مجلس با اشاره به چالش‌های ساختاری یک دهه اخیر از جمله فشارهای تورمی، ناترازی منابع بانکی و اثر آن بر تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی افزود: در شرایط کنونی، اولویت‌بندی در تخصیص منابع اهمیت مضاعف دارد و بانک‌های تخصصی به ویژه بانک کشاورزی، با تمرکز بر پیشران‌های اقتصادی و تحکیم امنیت غذایی، توانسته‌اند با تخصیص موثر منابع در کنار کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی قرار گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 4 =

پربازدیدترین ها