تجلیل از مدیرعامل پتروشیمی مسجدسلیمان در اجلاس هلدینگ صبا انرژی

ریال نیوز :پیمان شاه‌اویسی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان در میان شرکت‌های برتر حاکمیت شرکتی در اجلاس هلدینگ صبا انرژی مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش ریال نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان، در جریان اجلاس سالانه گروه سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صبا انرژی)، این شرکت بر اساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته، به عنوان یکی از سه شرکت برتر از نگاه راهبری (حاکمیت) شرکتی انتخاب شد. در همین راستا، از پیمان شاه‌اویسی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان، به پاس اهتمام ویژه در پیاده‌سازی اصول حاکمیت شرکتی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

پیمان شاه‌اویسی در حاشیه این مراسم، ضمن تشریح این موفقیت، اظهار داشت: «کسب عنوان “مدیر برتر” و انتخاب پتروشیمی مسجدسلیمان به عنوان “شرکت برتر” در مجموعه صبا انرژی، پیش از آنکه افتخاری فردی باشد، حاصل یک اراده و تلاش جمعی است.»

مدیرعامل پتروشیمی مسجدسلیمان با تأکید بر نقش حمایت‌های بالادستی افزود: «این موفقیت بدون حمایت‌های ارزشمند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری و هلدینگ صبا انرژی، و مهم‌تر از همه، همدلیِ تخصصی و تلاش شبانه‌روزی سرمایه‌های انسانیِ پتروشیمی مسجدسلیمان محقق نمی‌شد. این اوجِ افتخار، به تمام همکارانی که با باور به کار تیمی، تولید پایدار و سربلندی پتروشیمی مسجدسلیمان برای ساختنِ فردایی بهتر تلاش می‌کنند، تقدیم می‌شود و قدردانِ اعتماد، حمایت و همراهی همه عزیزان هستیم.»

گفتنی است: این موفقیت در حالی حاصل شد که پتروشیمی مسجدسلیمان از سال گذشته تاکنون با اتکا به اصول توسعه پایدار و مدیریت تخصصی، موفق به ثبت چندین رکورد تولیدی و تثبیت فرآیندهای تولید پایدار در مسیر پیشرفت صنعت پتروشیمی کشور شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

پربازدیدترین ها