دیدار امیر قطر با پزشکیان در روسیه

ریال نیوز : رئیس‌جمهوری اسلامی ایران وامیر قطر، در حاشیه هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در روسیه، با یکدیگر دیدار و درباره راهکارهای توسعه روابط دوجانبه و تقویت همکاری های گفتگو کردند.

به گزارش ریال نیوز ، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، در حاشیه هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در روسیه، با یکدیگر دیدار و درباره راهکارهای توسعه روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه انرژی گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، طرفین ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط تهران و دوحه، بر اهمیت گسترش مناسبات سیاسی و اقتصادی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

همکاری در حوزه انرژی، توسعه تعاملات اقتصادی و تجاری و تقویت هماهنگی میان کشورهای صادرکننده گاز از جمله محورهای مورد توجه در این دیدار بود.

اخبار تکمیلی متعاقبا از طریق سکوهای اطلاع رسانی دفتر رئیس‌جمهور منتشر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − پنج =

پربازدیدترین ها