آماده باش ۲۴ ساعته مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور در مراسم تشییع رهبر شهید

ریال نیوز : رئیس مرکز مشاوره ایرانیان خارج از کشور از راه‌اندازی ستاد ویژه و خط ارتباطی ۲۴ ساعته برای ارائه خدمات به ایرانیان مقیم خارج که قصد حضور در آیین تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب را دارند، خبر داد و اعلام کرد تمامی مشکلات احتمالی این افراد از زمان ورود به کشور تا پایان مراسم به‌صورت ویژه پیگیری خواهد شد.

به گزارش ریال نیوز ، سید مجید حلاج‌زاده، رئیس مرکز مشاوره ایرانیان خارج از کشور در نشست خبری با بیان این که شمار زیادی از ایرانیان خارج از کشور برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: به منظور رفع هرگونه مشکل احتمالی در زمینه ورود، اسکان، هماهنگی‌های اجرایی و سایر امور، خط ارتباطی 24 ساعته این مرکز از هم‌اکنون فعال شده و هموطنان می‌توانند در تمام ساعات شبانه‌روز از طریق شماره 09201206734 با کارشناسان مرکز در ارتباط باشند.

حلاج‌زاده همچنین از استقرار ستاد ویژه خدمت‌رسانی به ایرانیان خارج از کشور در چهارراه شهید قدوسی، روبه‌روی ایستگاه مترو شهید قدوسی خبر داد و گفت: این مرکز به‌صورت حضوری نیز در روزهای برگزاری مراسم آماده پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های هموطنان خواهد بود.

رئیس مرکز مشاوره ایرانیان خارج از کشور با اشاره به برگزاری مراسم تدفین در مشهد مقدس نیز اظهار کرد: دفاتر این مرکز در مشهد نیز همزمان با مراسم فعال خواهند بود و ایرانیان خارج از کشور در صورت نیاز می‌توانند از طریق خط ارتباطی 24 ساعته یا مراجعه حضوری از خدمات و پشتیبانی لازم بهره‌مند شوند.

وی تأکید کرد: هدف از راه‌اندازی این ستاد، تسهیل حضور ایرانیان خارج از کشور در مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید و رفع سریع مشکلات احتمالی آنان در طول این رویداد ملی است.

رئیس مرکز مشاوره ایرانیان خارج از کشور، با اشاره به رسالت این مرکز در حمایت و تسهیل امور ایرانیان خارج از کشور گفت: مأموریت ما ارائه خدمات مشاوره‌ای و رفع مشکلات ایرانیان خارج از کشور، چه در داخل و چه در خارج از مرزهاست و در شرایط کنونی نیز همه ظرفیت‌های مرکز برای خدمت‌رسانی به هموطنانی که قصد حضور در این مراسم تاریخی را دارند، بسیج شده است.

در ادامه این نشست، رشید ره ، معاون روابط عمومی و سخنگوی مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور نیز از راه‌اندازی ایستگاه تخصصی خدمات‌رسانی در مقابل ایستگاه مترو شهید قدوسی خبر داد.

وی گفت: در این ایستگاه علاوه بر ارائه خدمات مشاوره‌ای، برنامه‌های فرهنگی، پذیرایی، اسکان محدود مهمانان، مراسم آیینی و عزاداری نیز پیش‌بینی شده است.

به گفته وی، حسینیه حضرت فاطمه زهرا (س) در مجاورت این موکب نیز هر شب میزبان مراسم عزاداری خواهد بود و هماهنگی‌هایی برای اسکان بخشی از مهمانان در هتل‌های تهران نیز انجام شده است.

سخنگوی مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور با اشاره به حضور گسترده زائران از کشورهای همسایه، به‌ویژه عراق، اظهار کرد: تمامی امکانات مرکز برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به ایرانیان خارج از کشور و مهمانان حاضر در این مراسم بسیج شده است.

IMG 20260701 155058

IMG 20260701 155107

IMG 20260701 155111

IMG 20260701 155116

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

پربازدیدترین ها